Sanatate

Un singur ingredient din bucatarie poate sa elimine negii de pe pielea ta foarte usor

Conform Academiei Americane de Dermatologie, negii sunt excrescențe ale pielii cauzate de Human Papilloma Virus (HPV). Verucile de acet tip nu sunt canceroase, dar sunt contagioase și pot provoca dureri.

Congelarea și extirparea chirurgicală a lor sunt metode tradiționale pentru a scăpa de ele.

CITESTE SI >>>

Isi freaca buzele cu un saculet folosit de ceai verde timp d ecateva minute! Rezultatul este INCREDIBIL

Scapa de parul nedorit de pe corp pentru totdeauna cu doar doua ingrediente din casa

Daca iti freci fata cu o felie de rosie proaspat taiata se intampla un lucru incredibil! Efectul este neasteptat

În cazul în care vă confruntați cu această problemă, iată o cale naturală si simplă, care vă poate ajuta să scăpați de negi. Aceasta presupune folosirea unui ingredient pe care îl aveți în casă tot timpul.

S-a dovedit că extractul de usturoi este un tratament eficient pentru negi și bataturi.

Pentru a trata negii si bataturile folosiți usturoi crud, zdrobit sau ulei de usturoi proaspăt. Aplicati ingredientul direct pe negi. Dacă doriți să obțină cele mai bune rezultate, utilizați acest tratament de trei ori pe zi, timp de cel puțin o săptămână, sau până când scăpați de negi.

Un videoclip explică modul în care puteți elimina condiloamele cu un cățel de usturoi. Incepeți prin a coji un cățel de usturoi și tăiați-l în două bucăți. Zdrobiți apoi usturoiul și faceți o pastă. Apoi aplicați pasta direct pe negi. Aplicați apoi o compresă din bumbac peste negi și fixați-o ca un bandaj.

Potrivit celor mai bune practici naturiste, se recomandă aplicarea de vaselina pe pielea sanatoasa din jurul negilor și apoi aplicarea usturoiului proaspăt zdrobit pe negi.

Agentul de vindecare din usturoi, alicina, are proprietăți anti-virale și anti-tumorale. Mai mult decât atât, usturoiul îmbunătățeste sistemul imunitar și ajută la descompunerea fibrinei, proteina care impiedica fluxul de sânge să circule prin acea bucată de piele.

 

Comments

comments