Sanatate

Lucruri pe care nu ar trebui sa le faci NICIODATA in timpul mentruatiei! Multe femei le ignora

Perioada în care o femeie se află la mentruație este însoțită de multe simptome nedorite în afară de cunoscutele crampe menstruale. Este vorba de schimbări de dispoziție, supra-sensibilitate și alte modificări hormonale, lucruri prin care toate femeile trebuie să treacă în acele perioade delicate ale lunii.

O serie de studii referitoare la acest fenomen au fost derulate de-a lungul timpului, încercând să afle exact ce se întâmplă în interiorul corpului unei femei, atunci când este la menstruație.

CITESTE SI >>>

Iata ce se intampla, cu adevarat, in corpul femeilor in timpul menstruatiei- VIDEO

Ce se intampla daca faci dragoste in prima zi de menstruatie

Alimente pe care sa le consumi pe perioada menstruatiei

Pe lângă faptul că descoperim în mod constant mistere noi despre corpul uman, în mod surprinzător oamenii de știință au compilat o listă de lucruri pe care femeile nu ar trebui să le facă în timpul menstruației, pentru ca simptomele care însoțesc această perioadă să se amelioreze sau să dispară.

În timpul menstruației, progesteronul, unul dintre cel mai important hormon de sex feminin, se află în această perioadă la un nivel semnificativ mai scăzut, reducând astfel libidoul unei femei. Acesta este motivul pentru a face dragoste este ultimul lucru la care se gândește o femeie, atunci când sângerează.

De asemenea, ciclul menstrual face ca o femeie să nu se poată concentra la activitățile zilnice și îndatoririle de la muncă. Ciclul mentrual determină o mulțime de crampe abdominale, dar acționează și asupra psihicului. De fapt, pentru orice femeie această perioadă este o adevărată luptă cu propria persoană.

Videoclipul de mai jos vă oferă mai multe detalii despre ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să faceți atunci când vă aflați în acea perioadă. Ocupați-vă câteva minute din timpul vostru pentru a afla ce se întâmplă în organism atunci când sângerează și cum ați putea să reduceți la minimum disconfortul din timpul menstruației.

Comments

comments