Revista presei

Avem in sfarsit raspunsul! Cum arata, de fapt, Carla`s Dream FARA MASCA!!!

Cel mai mare secret a fost deslușit! Enigma care a cuprins întreaga Românie, cine este, de fapt, Carla’s Dreams, a fost rezolvată! Deși în ultima perioadă au apărut zvonuri că în spatele măștii ar fi Pavel Stratan, această bîrfă a fost dezmințită!

Într-adevăr, artisul din spatele culorilor pictate pe față este un artist din Moldova. Nu Stratan, ci Andrei Tarus, un artist care a devenit cunoscut peste Prut ca solist al unei trupe Quadro.

CITESTE SI >>>

Medicul ginecolog roman care isi face selfiuri cand nasc femeile! FOTO 18+

OZN pe cerul Romaniei! Imaginile au UIMIT pe toata lumea

Stii ce cumperi? Painea vanduta in Romania care este CEA MAI NOCIVA!

„Anonimatul nu a fost de fapt o opțiune, a fost unica prin care să ne păstrăm identitatea, sau mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micșora nivelul de influența din exterior. De ieșit nu știm dacă vom ieși cîndva – noi ne simțim bine așa. În ceea ce ține de ‘idoli’, e o apreciere, fără dubii – plăcută, prea înaltă, a ceea ce sîntem și ce am obținut”, mărturisea Carla’s Dreams.

 

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova.Vocalistul si solistul trupei este . Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop

Sursa: Fanatik.ro

Comments

comments