Dragoste si Sex

Este SOCANT ce obicei intim au tinerii de astazi in pat! Ce obisnuiesc sa faca, i-a speriat pana si pe medici

Tinerii care s-au nascut dupa anii 90 si care au acum varste cuprinse intre 20 si 24 de ani, au niste obiceiuri in ceea ce priveste viata intima, care dau peste cap descoperirile stiintifice din domeniu, facute de-a lungul istoriei!

Se pare ca schimbarea preocuparilor sociale si stilul de viata mult mai alert schimba radical modul in care acestia se raporteaza la viata lor intima!

CITESTE SI >>>

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna viata in pericol! Iata de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci imediat

Diferenta dintre a face dragoste si a face sex! Ce vor cu adevarat femeile?

Motive pentru care femeile nu au uneori chef de sex

Obiceiurile sexuale ale tinerilor de 20-24 de ani!

Oamenii de stiinta care au reusit sa efectueze un studiu amplu, au ajuns la concluzia potrivit careia tinerii din ziua de astazi fac mai puțin sex decât generațiile născute în anii ’60-’70.

Concluzia este a unui studiu efectuat in cadrul Universității din San Diego, realizat pe un esantion de 27.000 de tineri. Rezultatele arata cu stupoare ca tinerii si-au găsit alte moduri de a-și petrece timpul, dupa cum scrie publicatia online dailystar.co.uk.

Mai exact, rezultatele arata ca aproximativ 15% dintre tinerii născuți în anii ’90 nu au reusit sa aiba niciun partener intim pana in prezent. Prin comparație, doar 6% dintre tinerii care s-au nascut în anii ’60-’70 nu au avut niciun partener sexual pana la varsta de 25 de ani.

Paradoxal, expertii sustin ca printre factorii care determina ca tinerii de azi sa aiba mai putine raporturi sexuale este consumul mai scazut de alcool! O alta cauza ar fi grija exagerata pentru a nu contacta o boala cu transmitere sexuala si concentrarea pe activitati care sunt incompativile cu activitatea intima.

Insa cel mai important motiv pentru noile obiceiuri sexuale ale tinerilor de 20-24 de ani nascuti dupa anii 90 este aparitia internetului, dupa cum noteaza profesorul Jean Twenge, conducatorul studiului, citat de aceeasi publicatie britanica.

„Site-urile și aplicațiile pentru relații ar trebui, în teorie, să îi ajute pe tineri să își găsească parteneri sexuali mai ușor. Totuși, tehnologia ar putea avea un efect advers dacă tinerii petrec mai mult timp online și mai puțin timp interacționând unul cu celălalt”, spune Twenge.

„Această generație este mai puțin dispusă să își asume riscuri, iar această atitudine influențează și obiceiurile sexuale”, mai spune profesorul citat de DailyStar.co.uk.

Comments

comments