PARENTING

Biletul ALARMANT pe care o mama l-a gasit ascuns intr-un pachet de scutece

O mama din SUA care a comandat pe internet un pachet de scutece de la o companie de imbracaminte pentru bebelusi a avut parte de o surpriza care o va bantui mult timp.

Nicole Perez din Brighton, Michigan, a comandat pe internet un pachet de hainute noi pentru bebelusul ei si cand l-a deschis a gasit pe spatele unui scutec o bucata de carton cu un mesaj alarmant.

Femeia era nerabdatoare sa deschida pachetul primit prin curier, dar entuziasmul i-a pierit aproape instantaneu cand a descoperit un biletel prins de eticheta unui scutec. Pe bucata de carton scria cu pixul: „Ajutati-ma, va rog!”

Mesajul a socat-o pe femeia care nu se astepta sa gaseasca asa ceva intr-un pachet de hainute pentru copii. Nicole a intors biletelul si a gasit un numar de telefon si numele „MyAnn” urmat de locatia de unde, cel mai probabil, provenea mesajul: Filipine.

Femeia a sunat imediat la numarul respectiv, dar a constata ca acesta nu este disponibil. Dispusa sa afle adevarul din spatele acestui bilet, Nicole a facut mai multe cecetari si a contactat conducerea companiei Handcraft Manufacturing Corporation, o companie multinationala care are sedii in mai multe colturi ale lumii, inclusiv in Filipine.

Conducerea companiei, auzind de acest incident s-a oferit sa-i trimita mamei un nou pachet de scutece, promitand totodata sa faca investigatii pentru a afla de unde a provenit biletelul.

„Am simtit imediat ca mi se face rau de la stomac. Va imaginati in ce conditii ingrozitoare pot munci acei oameni, daca au ajuns sa ia astfel de masuri disperate si sa ceara ajutorul strainilor. Este clar ca biletul acela nu a fost pus acolo aiurea, ci cineva chiar avea nevoie de ajutor”

Insa in conditiile in care numarul de telefon care era trecut pe bilet nu era disponibil, Nicole nu a reusit sa afle nimic in pluc in legatura cu acest bilet, in ciuda insistentelor facute asupra companiei.

Comments

comments