Sanatate

REMEDIUL NATURAL care intareste SISTEMUL IMUNITAR si alunga ORICE VIRUS din organism

Acest este remediu este unul excelent pentru purificarea sangelui si eliminarea mucusului din caile respiratorii, in cazul unor infectii de acest gen. Intărește circulația sângelui, si  acționează împotriva sângerărilor și a inflamației.

Turmericul, ingredientul de baza al acestui remediu, are proprietăți antibacteriene, ceea ce înseamnă ca distruge celulele virusului si microbii din organism. Este, de asemenea, un analgezic natural, care lupta împotriva diabetului și acționează ca masura de preventie pentru multe boli, printre care si cancerul de san, prostata, piele, colon si plamani. Mai mult, substanta activa a turmericului, curcuma, poate anihila dezvoltarea cancerului deja format.

Medicina tradițională recomandă amestecarea turmericului cu lapte si cu salvie. Iata reteta acestui remediu natural incredibil:

Ingrediente:

– 250 ml lapte
– 1 lingura salvie uscata
– O linguriță de miere
– 1 linguriță turmeric (1/2 pentru copii)

Cum se pregateste:

Se toarnă 250ml lapte într-o cratiță, peste care se adaugă 1 lingură de salvie uscată. De îndată ce amestecul începe fiarba, acoperiti-l și mai lasati-l pe foc timp de 15 minute.
Adaugati apoi 1 linguriță de miere și 1 linguriță de turmeric (o jumatate de lingurita pentru copii) și amestecati bine.

Se recomanda consumarea aceastei băuturi fierbinte, înainte cu cel putin 30 de minute de culcare .

Comments

comments