INTERNATIONAL

Camera laptopului sau a inceput sa se comporte CIUDAT si nu s-a mai inchis NICIODATA! Este INFRICOSATOR ce s-a intamplat mai departe

Oricine are acasa un laptop a folosit cel putin o data camera web atasata acestuia, probabil sa-si sune prietenii sau sa-si faca un selfie pentru a-l posta apoi pe conturile de socializare.

Dar dupa ce aceasta tanara a vorbit pe Skype cu mama ei, ceva foarte ciudat s-a intamplat. Infricosator este faptul ca fata nu a banuit nimic din ce avea sa se petreaca!

CITESTE SI >>>

A indraznit sa iasa GOALA de la brau in jos pe strazile din oras! Iata ce reactie au avut trecatorii – VIDEO

Descoperire INCREDIBILA! Lacul subacvatic care DISTRUGE orice creatura. „Pare a fi din alta lume”

Actritele astea ne arata LIVE cum se filmeaza scenele de REALITATEA VIRTUALA din filmele pentru adulti

Dupa ce tanara a vorbit cu mama sa, a inchsi conversatia presupunand ca totul este in regula. Camera web a computerului nu s-a inchis insa. Lucrurile au inceput sa o ia razna, iar laptopul tinerii a inceput sa se deschida in toul noptii si sa scoata sunete ciudate.

Ba mai mult, muzica pornea din senin, iar camera web era pornita mereu, ca si cum cineva voia sa-i urmareasca iecare miscare.

Ce se intamplase de fapt?

 

Fara sa banuiasca, un hacker periculos s-a folosit de un software de spionat pe care l-a introdus in calculatorul tinerii. Cu ajutorul acestuia, havkerul putea sa obtina practic orice indormatie despre tanara, parole de mail, conturi bancare, dar mai ales sa o urmareasca prin intermediul camerei web.

Fata nu stia acest lucru, dar a banuit ca ceva ciudat se intampla cu laptopul ei si a luat legatura cu autoritatile, care au reuysit sa-l prinda pe hotul de identitati!


Comments

comments