INTERNATIONAL

Aceasta este CEA MAI TRISTA nunta din toate timpurile. Niciunul din cei 300 de invitati, nu a venit! Motivul este SOCANT

Probabil este una dintre cele mai triste nunti din lume, cu toate ca un asemenea eveniment ar trebui sa fie subiect de bucurie, atat pentru cei doi miri cat si pentru invitati.

Din cei 300 de oaspeti care au fost invitati niciunul nu a venit.motivul este unul bulversant!

Cuplul si-a organizat nunta intr-un moment in care, in provincia in care se aflau a avut loc un uragana extrem de mare. aoamenilor le-a fost teama sa paraseasca locuintele, astfel ca niciun invitata nu a fost prezent.

Desi la petrecere nu erau decât mirii, au reusit totusi sa vina aproximativ 10 persoane, apropiați ai celor doi. Sala a fost goală, iar o poză cu această imagine tristă a fost postată pe o rețea de socializare chineză, scrie soulpost.ru

.

Cu toate ca nu au avut oaspeti, ce doi miri au decis totusi sa se casatoreasc: ”Nu sunt oaspeți, nu-i nimic. Nu are cine să mă susțină, nu-i nimic. Nu sunt focuri de artificii, nu-i nimic. Eu am nevoie doar de tine și nu contează, puteai să vii ud din cap până în picioare. Orice s-ar întâmpla, eu mă căsătoresc cu tine”, i-a spus mireasa iubitului ei. 

Cei doi si-au urat apoi iubire vesnica.

Comments

comments