Revista presei

A baut apa de vinete in fiecare zi. Ce s-a intamplat cu corpul ei, e uimitor

Colesterolul crescut este adesea asociat cu problemele cardiovasculare de astăzi. În timp ce nivelul colestrolului poate fi ţinut sub control prin medicamentele prescrise de medic, există şi alte alternative care pot ajuta la reducerea acestuia, apa de vinete numărându-se printre ele.

Un compus cunoscut sub numele de acid clorogenic este cel care oferă beneficiile, contribuind la eliminarea lipidelor dăunătoare din fluxul sanguin. În plus, apa de vinete conţine flavonoide, care împiedică dezvoltarea altor afecţiuni ale inimii, care sunt legate de colesterolul ridicat.

Acelaşi acid clorogenic are proprietăţi antiinflamatorii şi antibiotice, care tratează mai multe boli, inclusiv reumatismul şi artrită. Persoanele care suferă de aceste afecţiuni, pot bea apă de vinete care este ca un medicament, în fiecare zi, pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii.

Unul dintre principalele motive pentru care apa de vinete este atât de populară atunci când vine vorba de pierderea de kilograme, este că acţionează ca un diuretic puternic, ajutând la eliminarea lichidelor din organism. Retenţia de apă este cea mai frecvenţa cauza pentru care cântarul arată mai multe kilograme.

 

Citeste articolul integral pe lyla.ro

Comments

comments