Revista presei

SCANDAL de proportii la nivel mondial! China vinde CARNE UMANA pe post de carne de vita?!

O serie de imagini raspandite pe internet au dus la un real scandal in China, dupa ce in imagini erau infatisate mai multe trupuri jupuite, intr-o fabrica de carne.

Autoritatile din China au fost nevoite sa nege acuzatii cum ca „ar marina cadavre, le-ar pune in conserve si apoi le-a trimite la export in supermarketurile din Africa”, scriu cei de la Daily Mail.

CITESTE SI >>>

OTRAVA din farfurie. Si tu pui asta in CIORBA, fara sa stii ca e extrem de TOXIC

Ce inseamna daca ti se vad tendoanele la baza gatului

Filmul care va va schimba viata! Ce este aditivul E441?

Imaginile explicite au starnit revolta oamenilor, iar China acuza ca si presa africana a incurajat aceste acuzatii. Autoritatile chineze au fost nevoite sa deschida o ancheta pentru a demonstra ca acuzatiile sunt false, iar pozele sunt trucate.

De fapt, s-a descoperit faptul ca imaginile sunt din 2012 si au fost realizate pentru o campanie neconventioanala de promovare a filmului „Resident Evil 6”.

Imaginile, in care apar cadavre jupuite, intr-un abator, au fost realizate, de fapt, in Londra, in urma cu 4 ani, realizate exclusiv pentru promovarea celui de-al saselea film din seria Resident Evil. Insa, lucrurile au luat o intorsatura neobisnuita in ultimele zile dupa ce un utilizator a postat pe internet aceste imagini, insotite de comentariul „chinezii au inceput sa produca carne conservata din cadavre umane, apoi le vand catre Africa”, iar un tabloid a preluat informatiile false.

Ambasadorul Chinei din Zambia a fost nevoit sa dea o declaratie, in care a negat tot: „Un tabloid local a scris si a impanzit un zvon fals, cum ca China ar pune carne de om in conservele pe care le trimite la export si le vinde spre Africa. Este o acuzatie malitioasa si grava, ceea ce este neacceptabil pentru noi. Suntem revoltati si furiosi ca ni s-au adus astfel de acuzatii” a declarat Yang Youming, conform Daily Mail.

 

Sursa: ProTV

Comments

comments