A fost filmata fara sa stie in timp ce facea SEX IN TREI la un festival, iar videoclipul a ajuns pe net. Reactia fetei este neasteptata

O fată din Canada a fost filmata in timp ce intretinea relatii intime cu doi amici in plina strada, in cadrul unui festival petrecut la Calgary.

Imaginile au ajuns pe internet si inevitabil au fost vazute si de fata in cauza.

Alex Frulling a fost surprinsa in timp ce, probabil rapusa de aburii de alcool, face sex intr-un colt de strada cu doi dintre amicii ei. Unul sta in spatele ei, iar celalalt in fata, iar actiunea pare a fi un menage a trois.


Dupa vizualizarea clipului si raspandirea vestii, rudele dar si necunoscutii i-au adresat cuvinte grele. Toata lumea o critica pentru gestul oribil pe care l-a facut.


CITESTE SI

Un roman a scandalizat Italia! Scene de sex in plina strada in Italia

 
Scene de sex in plina strada, la Braila


Insa exact in momentul in care se afla cel mai lovita, tanara a facut o miscare neasteptata. „E stupid şi nu o să îi las pe alţii să mă urască. Nu înţeleg de ce eu sunt înjurată, dar oamenii care m-au filmat nu”, a spus Alexis intr-un videoclip pe care l-a filmat ulterior si la pus pe Youtube.

„Nu pot să spun că sunt mândră, dar nici nu îmi e ruşine. Dacă regreţi lucrurile pe care le faci, nu ai cum să evoluezi şi să înveţi din greşeli. Şi, până la urmă, cine nu ia decizii proaste?”, a mai spus Alexis

Iata mai jos reactia fetei

Poti vedea clipul necenzurat aici

Comments

comments

Author: johnyhilfiger