Aceasta creatura DEZGUSTATOARE ucide 95% din CELULELE CANCEROASE din corp! UITE ce alte efecte MIRACULOASE are

Aceasta creatură marină care trăiește pe fundul oceanului este folosita în medicina tradițională chineză de sute de ani, cu toate ca este putin cunoscut in alte tari ale lumii.

Cu toate acestea, creatura a inceput sa fie tot mai cunoscuta, dupa ce au fost descoperite dovezi care arată că poate distruge celulele canceroase si stimuleaza sistemul imunitar.

CITESTE SI >>>

Uitati-va bine la aceste doua alunite! Daca aveti asa ceva, s-ar putea sa fiti predispusi la cancer

S-a descoperit acum! Acest ULEI MIRACULOS distruge 90% dintre CELULELE CANCEROASE

8 semne timpurii ale aparitiei cancerului pulmonar pe care nu ar trebui sa le ignorati!

Cercetarile recente efectuate pe castravetele de mare au demonstrat capacitatea de a distruge celulele canceroase care se formeaza pe pancreas, la sân, prostată, plămâni, colon, piele si la ficat. Extractul din castravetele de mare s-a dovedit eficient si în distrugerea celulelor leucemice si a celulelor glioblastom.

Nutritiv, castravetii de mare contin un numar impresionant de elemente nutritive valoroase, inclusiv vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, minerale precum magneziu, calciu, zinc si fier.

Oamenii de știință cred că compusul cheie responsabil pentru uciderea celuleor canceroase din castravetii de mare este Frondosida A, un compus despre care s-a descoperit ca inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.

Cercetătorii au descoperit că acest compus chimic ucide 95 la suta din celule de melanom, 95 la suta din celulele cancerului de san, 90 la suta din celule de cancer de ficat, si 85- 88 la suta din celule de cancer pulmonar.

Beneficiile acestui compus împotriva cancerului nu se opresc doar la uciderea acestor celule care prin dezvoltarea lor in exces poate sa provoace moarte aorganismului viu. De asemenea, compusul inhibă formarea vaselor de sange (angiogeneza) care transporta nutrienți la tumorile nou formate, eliminand totodata formarea de metastaze .

Sursa: HealthExpertGroup.com

Comments

comments

Author: johnyhilfiger