Femeile care poarta chiloti tanga sunt in pericol! Uite ce pot sa pateasca

Chiloții tanga sunt accesoriul cel mai preferat de majoritatea femeilor, cu toate că multe femei nu bănuiesc că acest tip de lenjerie intimă poate să aducă prejudicii grave asupra sănătății lor. Iată care sunt efectele dăunătoare ale bikinilor și ce pericol se ascunde în spatele „șnurulețului”.

Şnurul dintre fese se află în contact cu zona intimă a corpului. Acesta se freacă constant de zona intimă favorizând răspândirea bacteriilor și transmiterea lor din zona anusului în cea v@ginală.


Una dintre cele mai des întâlnite bacterii este E-coli (Escherichia Coli). În plus mai sunt și alte bacterii foarte periculoase și care nu sunt eliminate decât printr-un tratament corespunzător.

“Chiloţii tanga pot fi folosiţi ocazional, la o ţinută deosebită sau atunci când vrem să ne impresionăm partenerii şi atât. În rest, lenjeria din bumbac este cea mai sănătoasă. Pănglicuţa dintre fese contribuie la migrarea microbilor şi favorizează transpiraţia. Flora din sfera anală migrează şi pot apărea infecţii vaginale şi urinare. Tanga pot traumatiza hemorizii externi, pot declanşa sângerarea acestora”, este de părere Adina Boca, medic primar obstetrică-ginecologie, pentru Adevărul.

CITESTE SI >>>

Amestecul care arde celulita in doar cateva zile

A pus o bila de aluminiu in masina de spalat! Doar cativa oameni stiu acest truc

A pus o bila de aluminiu in masina de spalat! Doar cativa oameni stiu acest truc

La capitolul lenjerie periculoasă intră și cea din dantelă, deoarece acest tip de material reține bacteriile și favorizează dezvoltarea infecțiilor. Acest lucru se întâmplă și mai rapid în perioada menstruației, când specialiștii recomandă să se poarte doar chiloți clasici, din bumbac

Chiloții tanga nu sunt indicați nici pe plajă întrucât aceştia reţin umezeala şi flora bacteriană se dezvoltă.

“Gravidele au imunitatea uşor scăzută, pot contacta infecţii mult mai uşor. În timpul sarcinii apar probleme hemoroidale care pot fi agravate prin folosirea acestei lenjerii. Nu aş merge atât de departe cu supoziţii de favorizarea cancero-rectală, dar nici infecţiile nu sunt de neglijat”, a precizat medicul Adina Boca. În dobândirea infecţiilor urinare şi vaginale are un rol important şi factorul genetic, predispoziţia pentru astfel de afecţiuni. “Am văzut prostituate cu un col perfect curat şi măicuţe pline de infecţii”, a mai spus medicul.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger