Aceasta femeie doarme cu sarpele sau in pat in fiecare seara, pana cand medicii i-au spus ADEVARUL TERIFIANT!

Animalele de companie sunt parte din familiile noastre. Le creștem ca și cum ar fi copiii noștri, le iubim și le dăm să mănânce numai delicatese. De fapt, aproape un sfert din populația urbană la nivel global deține în casă un animl de companie.

Dacă imaginile cu pisicuțe sau cățeluși care se joacă cu copiii sunt destul de comune pentru toată lumea, există și animale de companie mai puțin obișnuite. De exemplu….șerpii.

CITESTE SI >>>

Se pregatea de poza perfecta, cand iubitul ei a observat ceva SOCANT! Ce se intampla cu corpul tinerei

A mers la doctor cu dureri INGROZITOARE! Medicii, in stare de SOC cand au vazut ce avea femeia in stomac

I-a aratat barbatia unei femei in autobus, dar ce-a urmat intrece orice imaginatie! Nu mai urca in viata lui in mijloace de transport in comun

Povestea de mai jos ne demonstrează că unele animale nu ar trebui luate din habitatul lor natural și nu ar trebui ca oamenii să încerce să le îmblânzească… cel putin unele dintre acestea!

O femeie care avea ca animal de comanie un piton a mers la veterinar alarmată că dintr-o dată sarpele nu mai mânca nimic. Speriată că șarpele va muri, femeia le-a explicat medicilor că de câteva zile nu a mai mâncat nimic.

Veterinarii au aflat cu stupoare că femeia obișnuia să doarmă cu pitonul în pat fără să bănuiască că acest lucru ar putea să-i fie fatal.

Aflând acest lucru, medicii i-au spus că motivul pe care pitonul nu a mai mâncat de ceva vreme este că se pregătește pentru o masă mult mai mare.

Ghiciți cine era cina pentru care se pregătea șarpele? Deși părea pașnic, iar femeia credea că este animalul ei de companie, șarpele-cunoscut ca un animal cu sânge rece- se pregătea să-și mănânce propria stăpână, acest lucru făcând parte din ritualul lui de a-și adulmeca prada înainte de a o consuma.

Acum șarpele are propriul său pat, departe de cel al stăpânei sale și foarte bine sigilat, astfel că femeia este în afara oricărui pericol.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger