Sanatate

Acest barbat a murit din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in frigider

Iată o poveste care îți spune să nu ai încredere orbește în reclamele de la televizor și mai ales să te gândești de două ori înainte de a cumpăra orice produs pentru consum.

Cei care merg la sală obișnuiesc să bea energizante și shake-uripline de proteine pentru a-i ajuta să-și creeze masa musculară de care au nevoie. Iată mai jos povestea lui Dean Wharmby, un consumator fervent de aceste produse.

CITESTE SI >>>

Toate aceste boli sunt cauzate de cuptorul cu microunde

Ce tunsoare ni se potriveste cel mai bine in functie de forma fetei

A turnat otet in vasul de toaleta! Rezultatul este MIRACULOS! O sa incerci si tu

Dean Wharmby, un tânăr din SUA ca oricare altul, căruia îi plăcea foarte mult să-și lucreze corpul avea o dietă extrem de strictă care se baza pe consumul a 10.000 de calorii pe zi pentru a avea o masă musculară de invidiat.

Obișnuia să consume câte 2 cutii de băutură energizantă pe oră, pentru a putea să facă și mai multe exerciții fizice. Cu toate că abuza de aceste băuturi, Dean nu conștientiza efectul fatal al lor.

Acum 5 ani s-a îmbolnăvit și a început să slăbească brusc. Medicii i-au găsit în organism o tumoră și i-au recomandat să facă chimioterapie. Dean însă a refuzat chimioterapia. Cum tumora s-a micșorat în timp, Dean s-a reîntors la exercițiile fizice și la vechea sa dietă.

Din păcate, tumora care nu se vindecase complet a revenit și a determinat o slăbire și mai puternică a organismului lui Dean. Bărbatul a refuzat din nou chimioterapia și a început să slăbească până ajunsese de nerecunoscut.

De-abia când era prea târziu, Dean a aflat cu stupoare că apariția cancerului a fost favorizată de consumul excesiv de băuturi energizante. Celulele canceroase s-au multiplicat profitând de nivelul ridicat din organismul lui Dean

Bărbatul a murit la vârsta de 40 de ani lăsând în urmă o soție iubitoare și o fetiță de doar 10 ani. Distribuiți și voi aceasta știre ca toată luma să știe ce se întâmplă dacă consumi prea multe băuturi energizante.

Comments

comments