INTERNATIONAL

Acest bărbat merită tot respectul nostru! Cum a salvat o tânără din mijlocul unor brute, la un festival care urma sa se transforme intr-o mare tragedie – FOTO

Festivalul apei din China, care are loc anual și celebrează venirea unui nou an ar trebui să fie prilej de bucurie pentru toți locuitorii din regiunea Xishuangbanna. De data aceasta o tragedie a umbrit evenimentul.

Pe perioada festivalului, sute de localnici se stropesc cu apă, cântă și dansează pe străzi pentru a chema spiritele bune în viața lor, care să le aducă un an plin de împliniri pe toate planurile.

Pentru un grup de indivizi, învălmășeala a fost un prilej bun de a vâna tinere pe care să le hărțuiască.

Tinerii au profitat de neatenția mulțimii și au prins o fată la îngrămădeală, rupându-i hainele de pe ea și sperând că nimeni nu va observa ce urma să-i facă.

Din fericire, un localnic vigilent a surprins momentul și a smuls-o pe fata înfricoșată din mijlocul atacatorilor.

Imaginile drmatice în care tânăra este purtată pe brațe de salvatorul ei au făcut înconjurul internetului și sunt probabil cele mai puternice din punct de vedere emoțional din acest an.

Deși festivalul apei va continua în China, autoritățile au promis că vor spori securitatea și vor avea grijă ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

Comments

comments