Acuzatii grave la adresa Norvegiei. Un important post de televiziune din Lituania sustine ca Norvegia rapeste copiii strainilor stabiliti in tara pentru a naturaliza populatia, pe fondul unei rate extrem de ridicate de casatorii intre rude, dar si a ratei scazute a natalitatii.

Postul de televiziune lituanian LNK arunca bomba: Serviciul de Protectie a Copiilor norvegian, Barnevernet, urmareste copiii familiilor de imigranti din Norvegia pe care ii ia din sanul familiilor lor pe motive discutabile cu scopul de a crea in viitor o populatie in care casatoriile intre rude sa fie mult diminuate.

Norvegia, acuzata ca rapeste copiii strainilor

Acuzatiile au fost facute publice in cadrul show-ului de la televiziunea lituaniana LNK, ”An Hour with Ruta”, potrivit Daily Mail. Acestea nu sunt singurele acuzatii formulate la adresa Norvegiei in cazul copiilor luati de la familiile lor. Anul trecut Rusia si Cehia au atras atentia Norvegiei ca mai multi copii ai unor emigranti au fost luati de serviciul de protectie Barnevernet pe motive discutabile.

Postul de televiziune a obtinut marturia unui functionar al Serviciului de Protectie a Copilului norvegian care a confirmat ca institutia ar fi primit ordine sa actioneze potrivit unei astfel de politici, in urma ingrijorarii asupra numarului mare de copii nascuti cu malformatii. De asemenea, se presupune ca acesti copii nascuti cu malformatii provin din casatorii sau cupluri incestuoase (intre rude).

CITESTE SI >>>

O tanara din Romania si-a pus virginitatea la vanzare pe net! Vezi cum arata si cat costa sa faci dragoste cu ea

VIDEO! 30 de imigranti au inregistrat momentul in care abuzau o tanara frantuzoaica

Previziuni sumbre: UE SE DESTRAMA, iar Europa se va imparti in PATRU! Ce se va intampla cu Romania

In anul 2014, o femeie din Lituania s-a plans in tara de origine ca Protectia Copilului din Norvegia i-a luat fiul motivand ca acuzatie ”comportament sexualizant” din partea acestuia. Acuzatia a venit in urma constatarii ca micutul merge des la toaleta si isi miroase des mainile.

In cursul aceluiasi a, presedintele Cehiei a acuzat Barnevernet că acționează în stil nazist, dupa ce a constatat ca nu ii acorda unei mame din Cehia sa-si viziteze copiii, luati la randul lor in custodia statului norvegian. Totodata si statul rus a formulat acuzatii potrivit carora statul norvegian ia in custodie in mod abuziv copiii familiilor ruse stabilite in Norvegia.

Subiectul a devenit de notorietate in Romania de-abia la sfarsitul anului 2015, cand copiii familiei Bodnariu, familie de romani stabilita in Norvegia, au fost la randul lor luati de Protectia Copilului. De atunci au avut loc mai multe itinguri de sustinere a familiei in mai multe capitale europene, inclusiv la Washington.

Inginerul IT Bodnariu, căsătorit cu o asistentă medicală, susține că Barnevernet i-a răpit pe cei cinci copii ai familiei mixte, româno-norvegiene, pentru a-i da spre adopție în Norvegia.

Comments

comments