ADEVARUL SOCANT despre branza topita! UITE ce contine de fapt

Deși lactatele sunt recomandate pentru organism, nutriționiștii nu ne recomandă să consumăm brânzeturile foarte procesate, întrucât acestea ne pot face mai mult rău decât bine.

Este cazul brânzei topite care, este considerată de specialiști o adevărată otravă pentru organism.

De ce este brânza topită considerată a fi daunatoare sanatatii? Pentru că este una dintre cele mai procesate sortimente de brânză. Este cunoscută ca aliment bogat în lipide și unul dintre cei mai mari dușmani ai curelor de slăbire, pentru că nu dă sațietate și crește apetitul.


Totodată, brânza topită are un număr mare de calorii. Aceasta se obține prin amestecul mai multor tipuri de brânză, de cele mai multe ori obținută din resturi și topirea lor în cazane speciale de topire cu ajutorul unor săruri.

Un bărbat a creat polemici pe internet, după ce a postat un clip în care încearcă să ardă cu bricheta o felie de brânză topită aparținând unui brand cunoscut.

Brânza nu se topește, așa cum ne-am fi așteptat, ci se înnegrește și se întărește asemenea unei bucăți de plastic.

 

——————

CITESTE SI >>> IN SUA si alte tari dezvoltate este interzisa pentru ca dauneaza sanatatii. La noi, este prezentata ca fiind buna pentru copii! Care este alimentul din comert care ne imbolnaveste zilnic 

——————

Ce contine de fapt branza topita?

Pe lista ingredientelor conținute de brânza topită a unui brand cunoscut se regăsesc: laptele, zerul, grăzimi din lapte, fosfat de calciu, citrat de sodiu, concentrat proteic din zer, acid sorbic, enzime și extract de paprika. O parte din aceste ingrediente pot dăuna organismului.

Voi consumați brânză topită? Dacă da, ce anume vă place la ea mai mult decât la brânza clasică?

Comments

comments

Author: johnyhilfiger