Revista presei

Bătrânul a sunat la uşă, i-a înmânat o scrisoare şi s-a făcut nevăzut.Când a deschis-o, s-a prăbuşit

Povestea pe care o vei citi în continuare îţi va schimba viaţa! Totul a început când…

Pe 10 septembrie 2014, gingersnap1316 a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu un bilet şi câteva bancnote. Povestea sa îţi va stoarce lacrimi…

Totul a început când a sunat soneria… Nicio clipă nu i-a trecut prin gând că, odată ce va deschide, întreaga viaţă îi va fi dată peste cap… În faţa ei stătea un bătrân ponosit, pe care nu-l mai văzuse niciodată. Primul lucru care i-a venit în minte a fost acela că bărbatul care stătea în prag era un agent de vânzări.

După ce a salutat-o, bătrânul misterios a întrebat-o unde este Karen. Era mama ei… Când i-a spus că aceasta nu este acasă, bătrânul şi-a descheiat paltonul şi a scos de la piept un plic. I l-a înmânat, zâmbind, apoi a plecat. Fără niciun cuvânt…

CITESTE SI >>>

Descoperirea SOCANTA din pastaile de la magazin! Cat de BOLNAV MINTAL sa fii sa faci asa ceva?! Este alerta!!!

L-a întâlnit pe ALEX în club. Era însurat, dar s-a culcat cu el și i-a devenit AMANTA. La o ieșire au dat nas în nas cu soția lui. Nu cred ce i-a făcut nevasta

L-a primit de la un prieten si a crezut ca e un ciocanel, asa ca s-a apucat de spart nuci. Cand a realizat ce era, i s-au inmuiat picioarele: „Cum de nu am murit pana acum?”

Rămasă în prag, femeia a deschis plicul, tremurând… Când a văzut ce era în el, s-a prăbuşit! După ce şi-a revenit din şoc, a fugit după bătrânul misterios, sperând că-l va prinde din urmă, dar acesta se făcuse nevăzut.

Emoţionată peste măsură, femeia a găsit, totuşi, puterea să se întoarcă în apartamentul pe care-l împărţea cu mama sa. S-a aşezat pe un scaun şi a început să citească biletul, cu ochii în lacrimi.

„Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre. Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente… Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb”, scria pe bilet.

În hârtia îndoită cu grijă erau nu mai puţin de 1.000 de dolari. Când a văzut banii, femeia a izbucnit pur şi simplu în lacrimi. Mama ei, Karen, se lupta de trei ani cu o boală înfiorătoare, cancer ovarian, şi banii au ajuns la ele într-un moment de cumpănă.

După ce i-a povestit mamei sale întâmplarea, femeia a acceptat, fără să stea pe gânduri, să se alăture familiei şi să-şi dedice timpul liber actelor de caritate.

Sursa: Realitatea.net

Comments

comments