Fetele slabe o INVIDIAZA teribil! Are 222 kg si o talie de 2 m, dar castiga o avere din modeling. Care este secretul ei BIZAR?

Nu toate femeile sunt demoralizate atnuci când sunt supraponderale. O femeie care cântărește 222 de kilograme și are o circumferință a șoldurilor de peste doi metri se simte bine în pielea ei și surprinzător, face senzație pe Internet cu pictorialele sale, strângând o mulțime de admiratori.

Se numește Bobbi-Jo Westley, are 43 de ani și cu toate că dimensiunile corpului său sunt inimaginabile, este fotomodel, după cum relatează Mirror.co.uk. Credeți că este cea mai dolofan model? Ei bine, este chiar mai mult de-atât – numai picioarele sale cântăresc peste 60 de kilograme.

CITESTE SI >>>

Vezi cum arata barbatul care nu se ingrasa deloc! El spune ca duce o viata normala

Cum arata femeia ideala in Romania si in alte 17 tari ale lumii-FOTO

Trucuri ca sa scapati rapid de grasimea de pe coapse si solduri

În comunitatea Super Size Big Beautiful Women, Bobbi-Jo este considerată un fenomen. Fundul și șoldurile sale au devenit cunoscute pentru mulți bărbați din întreaga familie datorită pictorialelor pe care le publică pe Internet. 

Bobbi-Jo Westley

„Sunt foarte încrezătoare pentru că este corpul și dacă vreau să mă arăt lumii dezbrăcată sau în sutien și chiloți asta e ceea ce voi face. sunt celebră datorită fundului și șoldurilor mele. Este primul lucru pe care-l observă lumea”, a declarat Bobbi-Jo. 

Ea câștigă 2.000 de dolari lunar din videochating și din lumea modelingului (la categoria sa, desigur) și are chiar și un nume de scenă – „the Ultimate Pear”. Primește zilnic 40-50 de mesaje pe Facebook de la bărbați – și nu pentru a o insulta sau batjocori. 

„Oamenii cred adesea că ceea ce văd e artificial și că am făcut operații estetice. Dar sunt 100% reală. Nu este nimic artifical la formele astea.  

Bobbi-Jo Westley

„Primesc câte 40-50 de mesaje zilnic de la bărbați care vor să se căsătorească cu mine sau dacă pot avea un copil cu ei. Lor chiar le place încrederea mea de sine. Am fost cu bărbați pe care nici nu credeam vreodată că-i pot avea. Au venit din întreaga lume – din Marea Britanie, Australia, India, Statele Unite – este greu să ții pasul. 

Cu siguranță nu primește întotdeauna aprecieri. Adesea este criticată și bârfită, dar Bobbi-Jo spune că nu le dă atenție și își vede în continuare de viața ei. De asemenea, regimul său alimentar nu este deloc unul nesănătos, cum s-ar crede – de fapt, ea mănâncă doar o dată pe zi, o masă decentă formată mereu din salate sau alte alimente sănătoase. 

Bobbi-Jo Westley

Nu înseamnă că greutatea ei nu îi creează probleme cotidiană și de sănătate. Ea suferă de astm și cu toate că încă poate merge, o face într-un ritm mult mai lent decât persoanele obișnuite și trebuie să se oprească mereu pentru a-și trage sufletul. Nu se poate așeza pe orice fel de scaun, nici chiar pe cel de toaletă. Totodată, la supermarket nu poate folosi casele de marcat deoarece nu încape pe acele culoare strâmte. 

Cum se face că deși mănâncă sănătos, nu poate slăbi? Ea nu a fost așa dintotdeauna. când era copil, avea dimesniuni normale, dar un dezevhilibru tiroidian a făcut-o să se îngrașe în mod substanțial. Totuși, deși este conștientă de faptul că sănătatea i-ar putea fi pusă și mai mult în pericol, își dorește să mai crească în șolduri, pentru a sparge recordul americancei Mikel Ruffinelli. 

Sursa: Click.ro

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “Fetele slabe o INVIDIAZA teribil! Are 222 kg si o talie de 2 m, dar castiga o avere din modeling. Care este secretul ei BIZAR?

Comments are closed.