Revista presei

Vesti proaste pentru elevi! VA FI INTERZIS TOTAL! Vestea a cazut ca o BOMBA

Elevii din România ar putea primi o veste extrem de proastă. Este foarte posibil ca telefonul mobil să fie interzis în școli, cu excepția în care dispozitivul este folosit în scop educativ.

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a lansat în dezbatere publică proiectul Statutului elevului, care reglementează drepturile şi obligaţiile elevilor înmatriculaţi în instituţiile de învăţământ de stat, particular sau confesional, scrie DcNews.ro.

CITESTE SI >>>

Ce spune culoarea buzelor despre sanatatea ta?

Ce inseamna daca ti se vad tendoanele la baza gatului

Si-a turnat bere pe par, apoi l-a clatit cu apa. Ce a urmat e incredibil! Vei incerca si tu

Proiectul prevede că elevii trebuie să stea cel mult şapte ore pe zi la şcoală, să primească rezultatele evaluărilor scrise în maximum 15 zile lucrătoare şi fie informaţi despre notele consemnate în catalog, înaintea încheierii situaţiei şcolare. Elevii au acces în şcoală, în timpul programului, fără limitări din partea conducerii precum condiţionalitatea de a avea uniformă.

Documentul prevede, de asemenea, îndatoriri, interdicţii şi sancţiuni pentru încălcarea de către elevi, în incinta unităţii de învăţământ, a prevederilor prezentului statut sau a prevederilor explicite din actele normative în vigoare, în funcţie de gravitatea acestora.

Comments

comments