WOW

Carnea de pui din comert este OTRAVA pentru organism!

Alertă pentru toți românii care consumă carne de pui. În contextul în care autoritățile refuză să-și facă treaba cu simț de răspundere crescătorii de pui și farmaciștii veterinari își fac de cap.

 

Un reportaj realizat de echipa Observator de la Antena 1 a surprins unul dintre banalele trocuri realizate între un presupus crescător de animale și o farmacistă dornică să-și vândă marfa.

 

Fără să întrebe dacă puii sunt bolnavi sau nu și ignorând legea, femeia i-a propus clientului să cumpere o cantitate foarte mare de antibiotice, evident fără rețetă.

 

O altă farmacie veterinară, același lucru. Întrebată dacă are antibiotice pentru pui, femeia îi propune vânzătorului o bombă și mai mare! Un cocktail și mai periculos de antibiotice și vitamine, fără să îi pese că toate aceste substanțe nocive se transmit mai departe la cel care consumă carnea respectivă.

 

Din păcate, toate vitaminele și antibioticele pe care le înghit animalele se transmit și omului, iar copiii sunt cei mai expuși acestui fenomen, spun specialiștii.

 

Una dintre consecințe ar fi rezistența virusurilor banale la tratamentul cu antibiotic. Tot din această cauză numărul de copii obezi în România crește de la an la an.

Comments

comments