Dragoste si Sex

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

Unul dintre aspectele care in interiorul unui cuplu poate aduce stabilitate, sau dimpotriva, destramarea cuplului este indubitabil viata sexuala. Daca la inceput, partenerii sunt foarte conectati atat sentimental cat si fizic, iar viata lor intima este exploziva, in timp cuplurile tind sa uite de acest aspect si, din cauza preocuparilor diferite pun viata sexuala pe locul doi.

Un studiu efectuat de cercetatorii britanici arata cat timp le iau, in general partenerilor sa se gandeasca la sex, iar rezultatele sunt neasteptate.

Studiul efectuat pe peste 700 de barbati si peste 300 de femei arata ca barbatii au nevoie, in medie de 30 de minute pentru a se gandi la sex si a-si aduce partenera in pat. Asadar, in mai putin de jumatate de ora, un barbat isi poate conduce partenera pe culmi nebanuite. Aceste 31 de minute au fost impartite astfel:

– prima etapa incepe in momentul in care barbatul se gandeste ca ar vrea sa faca dragoste- dureaza cam 14 minute

– a doua etapa este cea in care s-a hotarat sa faca dragoste si dureaza 7 minute, timp in care se dezbraca sa face diverse pregatiri

– a treia etapa este preludiul, care dureaza in medie 10 minute si este efectuat inainte de actul in sine.

Surprinzator, timpul necesar pentru o femeie pentru a avea relatii intime este mai scurt, 25 de minute mai exact. Ba mai mult, in cazul femeilor care au parteneri mai in varsta, timpul de gandire si pregatire pentru sex a fost de 20 de minute.

CITESTE SI >>>

Motive pentru care femeile nu au uneori chef de sex

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

„Sexul prin haine”! In ce consta si cum sa-l practici corect

Acelasi studiu a mai descoperit ca majoritatea barbatilor fac sex o data pe noapte si foarte putini se pot lauda cu performante mai mari, de doua ori eventual.

In acelasi timp doar 19% dintre barbati si 11% dintre femei considera ca ar trebui sa aiba raporturi intime macar o data la 24 de ore.

Specialistii sunt de parere ca viata intima a unui cuplu este cheia succesului unei casnicii in orice etapa din viata. O relatie sexuala satisfacatoare este deosebit de importanta in mentinerea relatiei generale a cuplului, iar importanta actului sexual se pare ca nu scade deloc o data cu inaintarea in varsta.

Comments

comments