Revista presei

Ce se intampla daca faci AMOR zilnic, timp de o luna? Rezultatele sunt NEASTEPTATE

O luna intreaga de sex zilnic nu ar parea mare lucru pentru un cuplu activ sexual. Dar lucrurile nu stau intotdeauna așa cum ne-am aștepta, lucru demonstrat de un experiment pus la cale de cei de la BuzzFeed , ce a inclus trei cupluri, doua heterosexoale și unul de gay, și cerința de a face sex timp de 30 de zile consecutive.

Deși la inceput s-au aratat entuziasmați cu privire la provocarea propusa și au crezut ca le va fi ușor sa țina pasul, incetul cu incetul, chiar dupa prima saptamana, fiecare dintre cele trei cupluri s-a declarat nemulțumit de faptul ca se simt obligați și stresați de faptul ca trebuie sa faca sex in fiecare zi.

CITESTE SI >>>

Cat de des trebuie sa facem SEX in functie de varsta!

Ce se intampla cu adevarat cand faci sex cu o femeie insarcinata?

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Intregul experiment a fost coordonat de doctorul sexolog Ava Candell, care i-a sfatuit pe cei șase participanți atunci cand au atins puncte peste care nu mai puteau trece: „Bucurați-va de calatoria de a face dragoste sau sex chiar mai mult decat de destinație, caci orgasmul nu inseamna neaparat sex. Fiți mai liberi, impartașiți-va fanteziile sexuale și inițiați actul sexual pe rand. Varietatea este buna.”

Doctorul Ava Cadell i-a sfatuit pe indragostiți ce sa faca pentru ca sexul sa fie amuzant și placut

Dintre cele trei cupluri, doar unul s-a declarat mulțumit de experiment și considera ca totul s-a finalizat intr-un mod pozitiv. Ceilalți iubiți au spus ca viața lor sexuala a cam fost data peste cap, deși nu credeau nici in ruptul capului ca vor eșua in aceasta „misiune”.

Sursa: Click.ro

Comments

comments