S-a descoperit acum! Acest ULEI MIRACULOS distruge 90% dintre CELULELE CANCEROASE

Cancerul de colon este una dintre cele mai comune forme de cancer și, totodată, dificil de tratat. Motivul este acela că, de multe ori, pacientți sunt constienți de semnele de avertizare ale acestei boli, dar nu se prezintă la medic.

Ei pierd astfel o mare șansă de supraviețuire pentru că prin colonoscopie – efectuată regulat – se pot vizualiza și diagnostica eventuale leziuni canceroase sau pre-canceroase. Astfel, în cele mai multe cazuri, boala este diagnosticată într-un stadiu avansat, cand opțiunile de tratament sunt puține și mai puțin eficiente.

CITESTE SI >>>

Semne neobisnuite ale cancerului colorectal pe care oamenii le ignora ani de zile

6 semne ale aparitie cancerului anal despre care oamenilor le e jena sa vorbeasca

Cum ne dam seama daca avem bacterii paraziti sau cancer doar evaluandu-ne gatul

Cu toate acestea, există modalități naturale pentru a preveni și trata cancerul de colon. O dietă bogată în fibre și antioxidanți, menținerea unei greutăți normale și o hidratare corespunzătoare pot reduce riscul de cancer de colon. Și mai este ceva, descoperit recent: uleiul de cocos.

Uleiul din nucă de cocos ucide celulele canceroase în două zile

Potrivit unui studiu recent, uleiul din nucă de cocos este extrem de eficient în prevenirea cancerului de colon. Oamenii de știință au studiat efectul acidului lauric din ulei de nucă de cocos (substanță care se găsește din plin în acest tip de ulei) asupra celulelor cancerului de colon.

Cercetătorii au constatat că acest acid a fost capabil să distrugă aproximativ 93% din aceste celule canceroase, după 48 de ore de expunere. S-a constatat că acidul lauric acționează asupra celulelor canceroase pentru a le distruge în două moduri importante. În primul rând, acesta a scăzut nivelurile de glutațion în celule, apoi a crescut stresul de oxidare, condiții în care celulele canceroase au fost mai sensibile.

Deși rezultatele preliminare ale acestui studiu sunt extrem de încurajatoare, oamenii de știință au recunoscut că mai trebuiesc făcute și alte studii asupra acidului lauric până când vor putea dezvolta un tratament pentru cancerul de colon.

Sursa: DcNews.ro

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger