Tips&Tricks

Ce tunsoare ni se potriveste cel mai bine in functie de forma fetei

Faptul că aveți o tunsoare preferată și că aveți un anumit mod de a vă aranja părul, acest lucru nu înseamnă că se potrivește perfect cu forma feței voastre.

Știați că există atâtea tipuri de tunsori diferite câte forme de fețe sunt? Par creț, ondulat, drept, scurt sau lung? Iată ce tipuri de tunsori se potrivesc în funcție de forma feței.


CITESTE SI >>>

Metode simple si naturale de a redeveni VIRGINA!

A desenat un V pe sani! Ce a urmat este o lucrare de GENIU! O sa vrei sa faci si tu asta

Uita-te bine la buricul tau! Forma lui iti spune de ce boli suferi

Cum să ne tundem părul în funcție de forma pe care fața noastră o are

Fata ovala

Dacă aveți o față cu formă ovală, încercați să nu vă lăsați părul drept și lung. Daca parul vostru este ondulat sau creț, tunsoarea în scări este cea mai îndicată pentru voi, deoarece pune accentul pe pomeți, care sunt mai proeminenți în acest caz.

Fața rotundă

Dacă aveți fața rotundă, adică este proximativ la fel de lungă pe cât este şi de lată, aveți aventajul de a părea întotdeauna mai tânără decât sunteți. În acest caz, vă avantajează tunosrile care încadrează perfect bărbia, dar sunt recomandate și tunosrile în scări, având rolul de a subția fața și de a ascunde părțile laterale. Femeile cu fața rotundă pot încerca și tunsorile filate, cele care creaza un efect de alungire.

Evitați tunsorile în linii drepte sau buclele, dacă aveți un păr scurt sau mediu.

Fața triunghiulară

Cei care au fața în formă de triunghi, cu bărbia ascuţită ar trebui să pună în special accentul pe bărbie pentru a fixa tunosarea care să se potrivească cel mai bine. Puneți accentul pe ochi sau pe pomeţi abordând un breton dat într-o parte. În cazul unei fețe triunghiulare, lungimea părului nu trebuie să fie mai scurt de nivelul mandibulei. În cazul în care aveți părul lung, ar trebui să vătundeți măcar câteva șuvițe la nivelul pomeţilor.

Persoanele care au fața triunghiulară ar trebui să evite cu orice preț tunsorile scurte.

Fața patrată

Dacă aveți fața pătrățoasă, ar trebui să urmăriți să scoateți în evidență linia mandibulei. Se potrivesc astfel coafurile cu bucle, dar şi părul lung, în trepte, pornind chiar de la linia mandibulei.

Evitați tunsoarea-bob şi bretonul drept.

Comments

comments