Sanatate

Cum sa-ti albesti pielea innegrita din zona pubiana si dintre picioare

Acanthosis Nigricans este o afecțiune a pielii care apare de obicei la persoanele cu pielea mai întunecată, dar și pe fondul excesului de greutate.

Aceasta afectează în cea mai mare parte axile, gâtul și regiunea inghinală. Cu toate că mulți oameni nu sunt afectați de această afecțiune a pielii, poate provoca probleme serioase de sănătate, dincolo de aspectul neplăcut.

Cum apare pielea întunecată din zona pubiană și dintre picioare

Nimeni nu poate spune cu certitudine ce anume cauzează înnegrirea pielii din zona pubiană și dintre picioare, dar adesea are legătură cu diabetul zaharat, dezechilibrele hormonale și creșterea în greutate . Această problemă a pielii apare mai ales la persoanele obeze si persoanele care au diabet zaharat de tip 2. Dar, uneori, se produce fără nici un motiv evident.

SEMNALE de innegrirea pielii


Această innegrire neobișnuită mai poate apărea, de obicei, pe zone ale corpului unde pielea se pliază.
Pielea devine maro și are un aspect mai gros. De obicei, nu provoacă simptome neplăcute, cu toate că la unele persoane poate provoca inflamații, descuamarea pielii și mâncărime.

MODALITĂȚI de albire a pielii pubiane


Aloe Vera.
S-a dovedit științific că Aloe Vera ajuta la problemele pielii, iar eliminarea Acanthosis Nigricans este unul dintre ele. Această plantă, pe lângă faptul că are  substanțe care sunt capabile de a restabili celulele pielii, mai are și proprietăți anti-cancerigene

Aplicati gel de Aloe Vera pe zonele afectate. Așteptați timp de 20 minute și apoi spălați zona cu apă curată. Dacă doriți să obțineți rezultate mai bune, aplicți tratamentul în fiecare zi.

Bicarbonat de sodiu. Acest ingredient simplu se găsește în fiecare casă și este destul de util pentru exfolierea pielii. Acesta poate ajuta, de asemenea, împotriva zonelor întunecate ale pielii. Trebuie doar să amestecați bicarbonat de sodiu și apă și ungeți pielea din jurul zonei pubiene cu acest amestec.

Amestecați bicarbonat de sodiu și apă în proporție de 3: 1 până când obțineți o pastă groasă. Aplicati pasta pe zona afectată a pielii și așteptați până când se usucă. Spălați apoi cu apă curată.

CITESTE SI >>>

5 lucruri FATALE pe care fetele le fac in perioada menstruatiei

Semne care arata ca aveti un vagin bolnav! Iata ce puteti face pentru a-l mentine sanatos

Femeile care poarta chiloti tanga sunt in pericol! Uite ce pot sa pateasca


Lămâie. Este bine-cunoscut faptul că lămâile sunt bogate in vitamina C si antioxidanti, care le fac destul de eficiente pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii si tonifiere. Mai mult, lămâia poate accelera regenerarea celulelor pielii sanatoase.


Aplicați suc de lamaie pe zona pubiană timp de câteva minute. Așteptați timp de 20 de minute pentru a acționa și apoi spălați-l. De asemenea, vă puteți amesteca niște suc de lămâie și miere și puteți folosi acest amestec pe zona în care pielea este mai închisă la culoare. Așteptați timp de 20 de minute și clătiți.


Castravete. Aceasta legumă are proprietati puternice care ajută decolorarea pielii. Pentru rezultate mai bune, amestecați suc de lamaie si suc de castravete. Lamaia va face pielea mai deschisa si castravetele va ajuta impotriva altor probleme ale pielii.


De asemenea, vă puteți amesteca suc de lămâie verde și castravete cu un varf de cutit de turmeric. Turmericul vă va face pielea mai deschisa si va elimina celulele moarte ale pielii, iar sucul de castravete vă va catifela pielea.Turmericul
acționează foarte bine împotriva petelor de pe piele. Acest tratament este adesea utilizat în medicina Ayurveda. Puteți să folosiți acest tratament zilnic.


De asemenea, aveți posibilitatea să tăiați castravetele și să frecați sucul de castravete pe zonele afectate. Rezultatele pozitive vor apărea după câteva zile.

Comments

comments