CUTREMURATOR! Motivul pentru care aceasta femeie avea dureri de cap groaznice

Este absolut terifiant ce i s-a intamplat unei femei din SUA, care a ajuns la spital din cauza durerilor insuportabile de cap.

Yadira Rostro, o femeie in varsta de 31 de ani din Texas, SUA, a ajuns la spital, pentru ca nu mai suporta durerile de cap care o chinuiau de cateva luni. Dupa cateva investigatii mai amanuntite, medicii au constata cu stupoare ca sursa durerilor puternice este, de fapt, un parazit care i-a invadat creierul.

sursa dureri de cap tenie

Potrivit publicatiei britanice Mirror, parazitul s-a localizat in creier, acolo unde a depus numeroase larve si dezvoltandu-se necontenit. Starea femeii devenise tot mai grava, durerile de cap punand stapanire asupra ei. A continuat pierderea vederii, pe masura ce larvele cresteau in creierul Yadirei.

——————

CITESTE SI >>>

Religia care a vazut altfel trecerea in nefiinta! Ce faceau acesti oameni cu cadavrele

STIINTA LA EXTREM! Doi cercetatori au descoperit cum sa INVIE MORTII

De ce murim?! Intrebarea care framanta de zeci de mii de ani oamenirea, ARE IN SFARSIT UN RASPUNS!

—————–

Medicii spun ca, cel mai probabil, Yadira a contacat parazitul, o forma de tenie, in urma cu doi ani de la incident, cand a mers intr-o vacanta. Cel mai probabil, spun ei, femeia a consuma mancare infectata cu materii fecale care contineau un astfel de parazit. In acest mod parazitul poate fi transmis la om.

Desi sunt de cele mai multe ori inofensive, teniile trec prin sange, iar localizarea la nivelul creierului a provocat si dezvoltarea sa.

 

 

Yadira avand dureri groznice de cap

 

Asta e una dintre larvele scoase din creierul femeii

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger