BIZAR

INCREDIBIL! NASA a aflat ca TOT ce se spune in Biblie este ADEVARAT!!! Cu o precizie de minute

Cele mai recente descoperiri ale agentiei spatiale americane, NASA, fac lumina asupra unora dintre cele mai controversate povestiri din Biblie.

Insusi dr. Harold Hill, un cunoscut om de stiinta si presedintele companiei astronautice Curtis Engine din Baltimore spune ca ceea ce a facut Dumnezeu la un moment dat si a fost mentionat in Biblie este un lucru prin care au trecut si astronautii in timpul misiunilor lor in spatiu.

Ca om de stiinta, Harold avea misiunea sa studieze pozitionarea diferitelor obiecte spatiale in timp, pentru a evita o eventuala coliziune a acestora cu satelitii lansati de pe Terra. In timpul investigatiei, un semnal rosu a ppus pe toata lumea in alerta. Aparatele de masurat inregistrau o incetinire a timpului, ca si cum totul se oprea in loc. Dupa mai multe investigatii s-a ajuns la concluzia ca undeva in spatiu, o zi disparuse pur si simplu din calculele facute de experti.

Nimenu nu a putut sa explice acest lucru, pana cand un crestin a explicat ca la Scoala de Duminica ca li s-a spus despre ziua in care Soarele a stat nemiscat. Sigur ca, nimeni nu a crezut ca aceasta poveste are legatura cu incidentul spatial, pana cand au inceput sa investigheze Biblia.

CITESTE SI >>>

STIINTA LA EXTREM! Doi cercetatori au descoperit cum sa INVIE MORTII

Tanarul care a murit de doua ori, dezvaluie cum arata viata de apoi

Biofizician: Oamenii se transforma incă din 2012. Nu ne dam seama, dar traim pe alta planeta

Au citit pasajul in care Dumnezeu i-a sus lui Iosua: ” Nu te teme de ei, i-am dat in mana ta; nu va mai fi un om dintre ei care sa stea inaintea ta” (Iosua 10:8)

Iosua era ingrijorat pentru ca el fusese inconjurat de inamic, si daca ar fi cazut intunericul, el ar fi fost invins. Asa ca Iosua a rugat pe Domnul sa tina soarele nemiscat: ” Si soarele s-a oprit si luna a stat pana ce poporul si-a razbunat pe vrajmasii lor. Nu este acest lucru scris in cartea lui Ja’-Sher? Asa ca soarele a stat in mijlocul cerului si s-a grabit sa nu apuna cam o zi intreaga” (Iosua 10:13)

S-a ajuns astfel la concluzia ca aceasta a fost ziua care lipseste din calculele astronomilor. Ei au examinat calculele de pe calculator si au constatat ca lipseau defapt, 23 de ore si 20 de minute, mai putin decat o zi intreaga din cartea lui Iosua.

Au recitit Biblia, au vazut ca scria” aproximativ o zi”. Desi Biblia avea dreptate, mai lipseau totusi 40 de minute, care nu puteau pur si simplu sa dispara, deoarece ar putea creea probleme pentru urmatorii 1000 de ani.

Crestinul si-a amintit apoi ceva despre faptul ca soarele a mers inapoi. Nimeni nu l-a rezut din nou dar au deschis Biblia si si-au dovedit ca gresesc.

Ezechia a fost vizitat pe patul de moarte de Isaia proorocul, care i-a spus ca nu e inca timpul. Ezechia a cerut un semn, iar Isaia a intrebat daca soarele ar merge mai infata cu 10 grade sau mai in spate cu 10 grade? Ezechia a raspuns: “ Este un lucru usor ca umbra sa coboare 10 grade ; dar mai greu este sa se intoarca 10 grade.”

 “Si profetul Isaia a strigat catre Domnul, si El a adus umbra zece grade inapoi, prin care aceasta a cazut in cadranul lui Ahaz.”

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute!

Comments

comments