Destinul tragic al unei fete din Pakistan care a fost violata! Ce ii cer autoritatile familiei este DE NEINCHIPUIT [VIDEO DOCUMENTAR]

In timp ce Occidentul este preocupat cu imigranti, teroristii, invazii si razboaie, in lume se intampla lucruri ingrozitoare fara sa fie vazute, auzite si nici macar considerate atrocitati- cel putin in comunitatile in care se petrec, cu toate ca ele ar trebui sa fie de neinchipuit pentru secolul al XXI-lea.

Un documentar arata ce se intampla in Pakistan cu o tanara, dupa ce este violata de niste brute. Pe langa experienta traumatizanta pe care a avut-o, tanara este nevoita sa traiasca intr-o constanta teroare impusa de legea nescrisa a comunitatii in care traieste, care spune ca ar trebui ucisa de familie pentru ca este o „nelegiuita”

Tanara, care se intorcea de la scoala,a fost capturata de 3 indivizi care au drogat-o si apoi au violat-o cu brutalitate. Au dus-o apoi intr-un loc necunoscut unde un al patrulea individ a violat-o la randul sau. Tanara intrase in ghearele unei retele de traficanti de carne vie, un lucru care se intampla atat de frecvent in astfel de tari.

Fata a reusit sa fuga din locul in care era sechestrata, insa in momentul in care a ajuns acasa si a povestit totul autoritatilor, un alt calvar a inceput sa-si puna amprenta asupra ei. Tatal si fratele sau au fost supusi unui adevarat razboi psihologic pentru ca au refuzat s-o omoare, asa cum legea comunitatii o cere pentru o femeie care a devenit, fara voia ei, o nelegiuta.

CITESTE SI >>>

Profetiile CUTREMURATOARE ale Babei Vanga pentru 2016: Europa va fi invadata de musulmani…

Locuiesti aici? Ai putea primi 800 de euro fara sa faci nimic!

Ce nu ti-a spus nimeni despre conflictul din Siria si cum a evoluat el de-a lungul timpului! Cine este, de fapt, vinovat de izbucnirea razboiului civil

Urmariti mai jos intregul fir al evenimentelor:

Comments

comments

Author: johnyhilfiger