ACTUAL

DEZVALUIRI INCENDIARE! Rudele violatorilor au luat victima in masina si a dus-o cu forta la notar

Episod incredibil, care demonstreazã la ce presiuni a fost supusã fata violatã de smecherii din Vãleni

Un episod necunoscut pânã acum, în cazul fetei violate, iese la ivealã. Aceasta a fost luatã, în luna decembrie, anul trecut, din fata liceului de unde învãta, de cãtre pãrintii violatorilor si dusã la un notariat din Negresti pentru a semna un document precum cã îsi retrage plângerea, potrivit vremeanoua.ro.

Notarul Marieta Ioniti, vigilentã, a refuzat sã se implice în mediere, enervându-i pe pãrintii violatorilor. Aceasta le-a cerut acordul pãrintilor fetei si a avocatului. Tatãl fetei, Ion Munteanu, a povestit cã aveau o pungã cu bani pregãtitã pentru fatã în cazul în care semna, lucru confirmat si de notar. Marieta Ioniti ne-a spus cã fata era speriatã si vroia sã semneze, nu pentru bani, ci pur si simplu cã se sãturase de presiunea la care fusese supusã.

I s-a pãrut anormal ca fatã sã fie adusã la mediere fãrã pãrinti si avocat si nu-si explicã tupeul pãrintilor violatorilor sã o ia pe fatã fãrã stirea nimãnui si s-o aducã la mediere, pe furis. Mai grav e faptul cã fata a fost luatã din fata Liceului “Ion Mincu” din Vaslui, iar nimeni de acolo nu a avut nicio reactie. Mai ales cã se stia de cazul ei si de traumele prin care a trecut.

Pãrintii violatorilor i-au arãtat fetei o pungã cu bani

Si tatãl fetei, Ion Munteanu confirmã acest episod. A fost foarte îngrijorat cã fata sa a fost luatã din fata scolii si îi reproseazã dirigintei si conducerii scolii cã nu au protejat-o, mai ales cã se cunostea situatia ei. “Vã dati seama cã am înebunit când am aflat. Cum s-o ia din fata scolii, dar ce acolo e sat fãrã câini. Si fata mea a gresit cã s-a suit în masinã, dar eu totusi cred cã si cineva de la scoalã a fost implicat. Fata mi-a povestit ce s-a întâmplat la notariat si îi multumesc doamnei Marieta Ioniti pentru cã nu a fost de acord sã semneze niciun document. I-au arãtat fetei în masinã o pungã cu bani, dar fata mea nu o interesa banii. Se sãturase de toatã povestea si vroia sã se termine totul. De atunci am fost mult mai atent si am rugat-o pe fatã sã nu mai ia nici o decizie fãrã sã mã sune. Si prima noastrã avocatã s-a supãrat când a auzit povestea cu medierea. Si e normal. De altfel dumneaei a si renuntat la caz” a spus acesta citat de vremeanoua.ro.

Comments

comments