ACTUAL

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

Te minte? O alta femeie a aparut în viata lui, iar el încearca sa disimuleze ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat? Vesti proaste pentru el: felul în care face sex îl da de gol!


Nu trebuie sa fim detectivi pentru a ne da seama ca ceva s-a schimbat în relatia noastra. În plus, chiar daca se spune ca barbatii însala mai des, nici femeile nu sunt mai prejos, înselându-si si ele partenerii atunci când vor. Însa diferenta este ca, sustin expertii, femeile stiu sa minta mai bine decât barbatii, acestia din urma fiind mult mai usor de descoperit.Asadar, care sunt semnele ca un barbat însala?


Nu este implicat emotional atunic când faceti sex


Nu mai exista contact vizual, nu mai exista cuvinte dulci si nici conexiune psihica între parteneri. Sexul a devenit automat pentru ca, doamnelor, în timp ce face sex cu voi, gândul îi este în alta parte. Sau la altcineva.


–––––-


CITESTE SI >>>


Top zece motive pentru care se cearta cuplurile!


DOVEDIT STIINTIFIC! De ce sa ne MASTURBAM zilnic


Cat de des face dragoste un cuplu normal


––––––


Ignora surprizele sexy pe care i le pregatesti


Nu mai este excitat de o pereche noua de chilotei din dantela, nici de faptul ca nu mai porti sutien. Ba mai mult, nici nu mai observa aceste detalii. Daca e total imun la toti acesti stimuli care odata îl exitau, înseamna ca ceva rau se întâmpla.


Brusc, si-a schimbat „coafura” intima


Daca milita pâna nu demult pentru un aspect natural, iar deodata a început sa se rada complet în zona genitala, ceva l-a facut sa ia aceasta decizie. Sau cineva. Aceasta schimbare pe parcursul relatiei vine în urma unei decizii comune, de obicei atât femeile, cât si barbatii îsi pastreaza sau renunta la parul pubian în functie si de preferintele partenerului.


––––––


CITESTE SI >>>


MARIMEA CONTEAZA! Ce marime au barbatiile masculilor, in functie de tara in care s-au nascut [INFOGRAFIC]


Punctul miraculos de pe mana care te scapa de dureri


S-a lansat aparatul foto care poate vedea prin haine


–––––-


Scuze si eschivari de la datoria conjugala


Nu mai are chef si nici libidoul de alta data? Oboseala poate fi de vina, rutina sau anumite afectiuni patologice. Însa daca refuzul de a face sex vine în mod constant, fara explicatii logice, ar trebui sa va puna pe gânduri.


Prezervative


Voi nu le folositi, dar i le-ai descoperit în portofel? E clar!


Sursa >>> CSID

Comments

comments