Ingrozitor ce i-au scos medicii din stomac acestei tinere de 18 ani!

O tânără din Rusia care a suferit de urgență o operație după ce a constatat că nu mai poate înghiţi nici măcar apa a avut parte de șocul vieții sale. La rândul lor, medicii spun că nu au mai văzut niciodată așa ceva.

 

Medicii care au operat-o pe Ayperi Alekseeva, în vârstă de 18 ani nu au ştiut exact ce se întâmplă, în momentul în care aceasta s-a prezentat la spital într-o stare critică. Fata acuza dureri violente de stomac și spunea că nu poate înghiţi nici măcar apă.

 

Medicii i-au făcut niște analize rapide și au ajuns la concluzia că trebuie operată de urgență. Însă în timpul intervenţiei chirurgucale medicii s-au îngrozit când au văzut ce se afla în abdomenul fetei.


Se pare că fata avea în stomac o bilă de păr care cântărea patru kilograme. Deși era inexplicabil cum de a ajuns o cantitate atât de mare de păr în stomacul fetei, după operație părinții au dezvăluit secretul.

 

Încă de mică, Ayperi suferea de o afecțiune extrem de rară care o făcea să-şi roadă propriul păr. Mai mult, boala avansase atât de mult, încât în momentul în care nu era supravegheată, fata ajungea să mănânce şi lâna din care erau confecţionate covoarele din casă.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger