Sanatate

Metode naturale de curatare a plamanilor de nicotina si gudron

Studiile din intreaga lume releva faptul ca fumatorii sunt mai expusi unui risc crescut de cancer la plamani si boli cardio-vasculare si alte probleme de sanatate conexe, din cauza faptului ca plamanii lor sunt tot timpul asaltati de nicotina si gudron.

Pentru a elimina prejudiciul adus plamanilor si a incepe procesul de refacere este necesara, in primul rand, renuntarea la fumat. Aceasta etapa este vitala pentru ca acest viciu poate sa dauneze in mod ireversibil plamanilor dvs.

metode naturale curatare plamani de nicotina si gudron

Pe de alta parte, exista si alte metode pentru imbunatatirea sanatatii plamanilor in conditiile in care inca nu ati reusit sa va lasati de fumat.

Iata cateva remedii naturale care va ajuta sa va curatati plamanii de nicotina si gudron, potrivit HealthyFoodTeam.com

1. Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le faceti pentru a reduce riscul de cancer pulmonar este sa consumati mai des boabe de porumb. Ele contin o substanta numita cryptoxantina, un oxidant puternic care reduce considerabil riscul de cancer. Aceasta substanta se regaseste, de asemenea, si in portocale.

2. Selenium este un alt antioxidant puternic care distruge toxinele din organism, inclusiv din plamani. Alimenetele care contin cantitati ridicate de selsnium sunt nucile, in special braziliene si cerealele.

 

CITESTE SI >>>

Ceaiuri care te ajuta sa te lasi de FUMAT

Esti fumator? Uite ce trebuie sa bei pentru a scapa de pericol!

Efectele fumatului asupra tenului. Cum arata geamanul fumator in comparatie cu cel nefumator

3. Ceapa este un alt aliment indicat pentru curatarea organismului. Aceasta leguma poate proteja organismul impotriva multor afectiuni, inclusiv impotriva afectiunilor la nivelul pulmonar. Ceapa, de asemenea, previne cresterea celuleor canceroase si multiplicarea lor in organism.

4. Ghimbirul este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cu numeroase beneficii. O cantitate crescuta de ghimbir consumata zilnic este un excelent remediu pentru curatarea plamanilor. Radacina de ghimbir este benefica si pentru respiratie.

5. Ceaiul de muguri de pin este la fel de indicat in prevenirea aparitiei cancerului pulmonar si curatarea plamanilor de substante toxice.

6. Nu in ultimul rand, sucul de grefe poate sa mentina sanatatea sistemului respirator, in timp ce sucul de morcovi este bun in detoxifierea organismului.

Comments

comments