Orice femeie trebuie sa stie acest truc genial! Iata de ce

Desi cele mai multe dintre femei au cel puțin un tampon intim în geantă mereu, doar puține știu că aceste produse de igienă obișnuite pot fi la îndemână într-un număr variat de situații, în afară de momentele în care sunt la menstruație.

Ceea ce le face să fie alternativele perfecte pentru multe alte produse este faptul că acestea sunt învelite în bumbac și ambalate individual în folii impermeabile, deci sunt sterile și complet nedăunătoare pentru sănătatea noastră.

CITESTE SI >>>

Doctorii insista ca femeile sa invete ASTA despre absorbantele pe care le folosesc! Motivul este SOCANT

3 metode de a scapa de MIROSUL NEPLACUT din zona intima! Functioneaza GARANTAT

Un lucru din bucataria ta poate sa elimine negii mai bine decat orice crema! Sigur il ai acum in casa

Iată câteva situații în care tampoane intime pot fi folosite:

1. Acoperă și protejează rănile – Puteți utiliza cu ușurință un tampon sanitar pentru a opri sângerarea în cazul în care nu aveți la voi un bandaj special sau în cazul în bandaje pe care le aveți deja s-au murdărit.

Pur și simplu taiați tamponul cât să acopere rana și apoi aplicațil pe lovitură cu o apăsare ușoară. Lipiți-l apoi de mână folosindu-va de benzile sale adezive. Acesta va absorbi sângele și este complet sigur de utilizat datorită ambalajului său sanitar. În plus, suprafața sa poate să conțină un unguent medicamentos, care nu numai că previne contaminarea, dar, accelerează procesul de vindecare.

2. Filtrează apa murdară înainte de fierbere pentru baut – Poate părea surprinzător, dar tampoanele sanitare pot fi utilizate la filtrarea apei. Dacă vă aflați într-o situație în care aveți doar o sursă de apă murdară la dispoziție, utilizați aceste tampoane ca filtre. Umpleți un recipient pe care îl aveți la îndemână cu apă. Luați un tampon sanitar și pașezați-l peste gura recipientului. Pentru sta pe loc, fixați-l strâns cu benzile adezive. Cu toate că această metodă nu este 100% eficace și nu se poate elimina toate materialele dăunătoare și bacteriile din apă, se pot astfel filtra praful și chiar unele metale din apă.

3. Cureță mizeria – tampoane igienice sunt o alternativă uimitoare la un prosop de hârtie. Dacă aveți un cuptor cu microunde murdar, puneți la înmuiat un tampon sanitar și porniți cuptorul cu el în interior timp de 1 minut. Acest lucru va face ca mizeria de pe pereții cuptorului să se înmoaie, astfel că poate fi eliminată mult mai ușor.

4. De asemenea, tampoanele pot fi folosite și pentrua  absorbi apa generata de topirea gheții din frigider sau chiar la absorbirea mirosurilor. Plasați câteva tampoane sanitare pe pereții frigiderului, iar acestea va începe să absoarbă pe loc toate mirosurile.

5. În timpul alăptării, plasați un tampon sub sân, pentru a elimina transpirația. Tampoanele pot fi folosite și pentru a evita scurgerea laptelui, atunci când nu alăptați.

6. Elimină transpirația și mirosul neplăcut din pantofi- O altă utilizare nu atât de comună a tampoanelor este pentru a elimina transpirația și mirosul neplăcut din  pantofi. Puteți cu ușurință scăpa de transpiratia picioarelor prin introducerea unui tampon subțire în interiorul unui pantof înainte de a-l încălța. In plus, tampoanele pot fi foarte utile în combaterea transpirația de la subraț. Pur și simplu lipiți câte un tampon in interiorul camășii, la subsuori. Asigurați-vă că ele nu sunt văzute din exterior.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger