S-a descoperit un leac minune impotriva alcoolismului

Simti ca ai baut un pic mai mult decat trebuia, iar in drum spre casa, printre nenumaratele abtineri de a nu varsa in taxi si starile de ameteala, iti juri printre dinti ca nu o sa mai bei niciodata atat de mult? Ei bine, ar trebui sa citesti cum ai putea sa o lasi mai moale cu alcoolul.

Un studiu efectuat la Universitatea Politehnica din orasul rus Tomsk a descoperit un leac minune care determina oamenii sa renunte la alcool.

Studiile, care au fost initial efectuate pe animale au determinat ca 70% dintre subiecti si-au diminuat dorinta de a bea, dupa ce initial au fost dusi in stare de dependenta de alcool, dupa cum precizeaza savantul rus Viktor Filimonov.

Ceea ce este interesant, este faptul ca o substanta activa folosita intr-un medicament administrat celor care sufera de epilepsie ar putea sa vina in ajutorul persoanelor care sufera de diferite dependente, cum ar fi drogurile sau alcoolul. Substanta activa inhiba stimulatorii care actioneaza-in cazul dependentilor- la nivelul sistemului nervos central.

————————–

CITESTE SI >>>

S-a descoperit de curand! Care este cea mai periculoasa mancare pentru inima

INCREDIBIL! Efectele miraculoase ale SEMNULUI CRUCII asupra mancarii. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Un aliment banal, facut in casa, de 100 de ori mai eficient decat ANTIBIOTICELE! Ce sa consumi pentru a scapa de raceala si gripa

————————–

Tratamentul minune realizat in colaborare cu Institutul de Cercetari pentru Sanatate Mentala al Academiei Ruse de Stiinte Medicale ar urma sa fie in viitorul apropiat lansat pe piata.

Tratamentul va veni in ajutorul barbatilor din Rusia, in conditiile in care un sfert din acestia mor inainte de 55 de ani, din cauza consumului excesiv de alcool.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger