INTERNATIONAL

18 ani la inchisoare pentru ca posta pe site-ul sau poze cu femei goale, fara ca acestea sa stie

Un barbat care a postat sute de fotografii cu femei goale pe site-ul personal fara consimtamantul lor, a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru furt de identitati si excrocherie.

Kevin Bollaert, un barbat de 28 de ani din San Diego, SUA, avea un site in care posta fotografii cu femei surprinse in ipostaze compromitatoare, fara ca acestea sa stie. Barbatul cerea victimelor 350 de euro pentru ca fotografiile sa fie scoase de pe site.

Site-ul era destinat in special celor care, dintr-un motiv sau altul, doreau sa se razbune pe fostele iubite, incurazandu-i sa posteze imagini cu ele dezbracate. In comparatie cu alte site-uri de acest fel, pe yougotposted.com, Kevin ii incuraja pe utilkizatori sa scrie si informatii confidentiale de spre persoanele din fotografii: numele, varsta si chiar adresa.

 

Autoritatile sustin ca peste 10.000 de astfel de fotografii au fost postate doar in perioada 2012-2013, potrivit Fox 5 San Diego.

 

Barbatul le cerea apoi femeilor din imagini bani ca fotografiile lor sa fie eliminate de pe server. Mai multe femei au depus marturie ca s-au simtit jignite si umilite de o serie de fotografii cu ele goale care au fost uploadate pe site-ul respectiv.

Kevin a fost condamnat la 18 ani de inchisoare.

Comments

comments