Dragoste si Sex

Este foarte important sa urinezi dupa ce faci amor! Iata de ce

Sigur ca sexul este bun pentru o viata echilbrata, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Dar stiti ce altceva este benefic pentru organismul dumneavoastra? Sa urinati dupa amor.

Pentru cei care s-au gandit ca ar avea legatura cu sanatatea, ei bine, urinatul dupa amor ajuta organismul sa stea departe de infectiile urinare. In cazul in care a trecut ceva timp de cand nu ati facut amor, cel mai indicat ar fi sa urinezi atat inainte cat si dupa actul in sine.

CITESTE SI >>>

Ce se intampla daca faci dragoste cu un barbat de doua ori intr-o ora?

INCREDIBIL! O femeie din patru FACE ASTA in pat, iar barbatii nu-si dau seama

Ce se intampla, de fapt, in organism in timpul amorului

In timpul actului, bacteriile circula dintr-o parte in alta, ajungand de multe ori la uretra sau in zona vezicii, de unde pot sa se raspandeasca daca gasesc mediul propice. Prin urinare insa, pericolul de infectare cu bacetrii scade simtitor.

Al doilea motiv pentru care femeile urineaza dupa sex este faptul ca punctul G, care este stimulat in timpul actului, va crea femeii senzatia de urinare, care pe masura ce va pune presiune pe vezica va deveni tot mai greu de controlat. Acest aspect depinde insa si de pozitia din timpul actului.

Comments

comments