Dragoste si Sex

Probleme cu sexul? Sfaturi pentru mentinerea pasiunii in dormitor

Fiecare mascul vrea sa stapanul in propriul patul conjugal si sa aiba parte de o relatie intima perfecta. Dar pentru acest lucru este nevoie atat de dorinta cat si de niste tehnici speciale.

Pe deasupra, si iubita ar trebui sa poata sa-i dea credit ca el este cel care o va duce pe culmi nebanuite si in acelasi timp sa ii asculte doleantele.

Cu toate ca unii se straduiesc foarte mult, se trezesc in mijlocul unei crize in patul conjugal fara sa stie ce este de facut. Unul dintre motive este faptul ca femeile gandesc un pic diferit fata de barbati, astfel ca de multe ori nu prea sunt pe aceeasi lungime de unda.

Psihoterapeutul dr. Laura Berman le-a dat cuplurilor care au probleme cu sexul cateva sfaturi foarte valoroase.

CITESTE SI >>>

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

Cinci lucruri care se intampla daca NU FACI SEX

Este bine sa faci sex in timpul menstruatiei sau nu? Afla ce spun doctorii

 

Ce trebuie sa faci ca sa mentii focul pasiunii si sa eviti problemele cu sexul?

Pentru ca tu si partenera ta sa scapati de problemele cu sexul si sa mentineti pasiunea din dormitor, ar trebui sa fii deschis la conversatie si sa-i spui deschis si fara ocolisuri dorintele tale sexuale. Vorbind mai mult si mai deschis despre problemele cu sexul prin care crezi tu ca treci vei rezolva mai usor problema.

Desi pare a fi greu sa vorbesti despre problemele cu sexul, pentru a salva o relatie trebuie sa faci acest lucru!

Sa discuti despre problemele cu sexul poate fi foarte dificil, in special atunci cand intervine aspectul emotional. Lucrurile devin din ce in ce mai grele daca iubita ta este o femeie destul de ocupata.

 

Incearca sa te gandesti putin cate lucruri are pe cap zi de zi: incearca sa aiba o cariera stralucita, dar sa aiba grija si de familie sau de casa. In conditiile de fata, ramane cu foarte putina energie pentru a mai vrea sa fie sexy si disponibila unui barbat dornic de sex. Aici apar problemele cu sexul! Ei ii este tot mai greu sa vorbeasca despre unele probleme pe care le are, legate de sex si, prinsa in diverse activitati si ganduri, aspectul legat de sex este trecut pe plan secund.

 

Insa tu, ca barbat inteligent si rabdator, va trebui sa ai grija sa scape de dezinhibitii si sa poata explora sexualitatea si sa-si exprime libera sentimentele. Cand in cuplu energia sexuala scade, conxiunea emotionala are si ea de suferit. Deci problemele cu sexul sunt primul semnal de alarma in cuplu

 

Probleme cu sexul! Cum faci cand tu vrei sa faci sex si ea nu vrea?

Trebuie sa fii constient de un lucru: nu poti sa discuti constructiv si deschis despre problemele pe care le aveti in subiectul sex daca nu ii acorzi iubitei tale incredere!  De aceea este vital sa-ti amintesti ca sexul este un subiect foarte sensibil si personal. In plus, invinuirea partenerei, chiar si in cazul in care ea are principala parte din vina, este un lucru care va provoca si mai multe probleme,

Citeste ce sa faci ca sa scapi de probleme cu sexul aici

Comments

comments