ACTUAL

Hartuirile SEXUALE din Koln, un joc sinistru al violului, ajuns un fenomen in lumea araba. Ce inseamna Taharrush – VIDEO

Detalii socante despre agresiunile care au avut loc asupra femeilor in Kohln, in noaptea dintre ani, ies la iveala, dupa ce un raport al autoritatilor locale a fost facut public de o publicatie.

Atacurile din noaptea de 31 decembrie 2015 amintesc de unele similare, care au avut loc in piata Tahrir, in timpul protestelor din Cairo si au legatura cu o practica des intalnita in tarile arabe, care poarta denumirea de „taharrush gamea”.

Practica este o combinatie intre violenta sexuala si talharie, o hartuire colectiva, de cele mai multe ori, a femeilor, scrie cotidianul francez LeFigaro.

Bild a intrat in posesia raportului efectuat de Ministerul de Interne al Renaniei de Nord-Westfalia, care indica faptul ca majoritatea victimelor au fost femeie, doar 10 dintre victime fiind barbati.

Toate victimele au marturisit ca au fost supuse aceluiasi tip de tratament: hartuire fizica, intimidare si furtul de telefoane mobile. Primele atacuri au fost inregistrate in jurul orei 19:00, iar ultimele a doua zi, in jurul orei 8:00.

 

CITESTE SI >>>

VIDEO! 30 de imigranti au inregistrat momentul in care abuzau o tanara frantuzoaica

Destinul tragic al unei fete din Pakistan care a fost violata! Ce ii cer autoritatile familiei este DE NEINCHIPUIT [VIDEO DOCUMENTAR]

Ce nu ti-a spus nimeni despre conflictul din Siria si cum a evoluat el de-a lungul timpului! Cine este, de fapt, vinovat de izbucnirea razboiului civil

 

Iata cateva dintre evenimentele notatein raport pe baza marturiilor victimelor si a martorilor, publicate de Bild si preluate de Hotnews.ro

„21:45, victima a fost prinsa de tot corpul de mai multi indivizi”
„22:45, doua victime, prima a fost prinsa de partile intime, celei de a doua i s-a smuls si geanta”
„23:30, geanta victimei a fost smulsa, un grup de arabi a fost vazut”
„23:30, victima a fost inconjurata de mai multi indivizi, a fost atinsa pe fesieri, i-a fost furata geanta”
„00:30, in timp ce trecea printr-un grup de indivizi, victima a fost prinsa de fesieri, pe sub fusta si prin lenjeria intima. Au incercat sa ii fure geanta”
„00:30, un barbat si o femeie, un grup de 20 de indivizi (nord-africani) au prins victimele, le-au tras de pantaloni. Un portofel a fost furat”
„1:00, trei victime, inconjurate de un grup de nord-africani. Au fost prinse de partile intime, de sani si de pantaloni. Telefoanele mobile au fost furate. Tentativa de a fura o geanta din mana”
„1:30, victima a trecut printr-un grup de 50 de persoane. A fost apucata de fesieri si pe sub tricou. Telefonul mobil a fost furat”
„5:30, un individ a abordat o victima spunandu-i <> si a atins-o”.

Dupa incident, politia a primit aproximativ 500 de plangeri, toate privitoare la evenimentele din acea noapte. Pe baza modului de operare, autoritatile au descoperit un tipar similar de actiune, intalnit in tarile arabe si anume hartuirea sexuala in multime a femeilor.

Un alt caz similar avut loc in piata Tahrir din Cairo in timpul protestelor din 2011, cand jurnalista Lara Logan a fost violata in timp ce incerca sa transmita de la fata locului.

 

Mai jos, urmariti marturia cutremuratoare a jurnalistei Lara Logan:

 

Comments

comments