Sanatate

Isi freaca fata cu o frunza de aloe vera! Ce se intampla dupa 15 minute te va surprinde

Aloe vera este una dintre cele mai populare plante din lume pentru proprietățile sale medicinale minunate. Acesta este și motivul pentru care aloe vera este frecvent utilizată în multe produse cosmetice.

Oricum, dacă doriți ca pielea voastră să fie moale și strălucitoare, nu înseamnă că trebuie să cheltui o avere pe produse cosmetice. Veți avea nevoie doar de Aloe Vera pentru a încerca un truc simplu, despre care vom scrie despre in acest articol.

CITESTE SI >>>

Si-a aplicat la subrat cartof crud, dat pe razatoare! Rezultatul este incredibil

Am crezut ca e o gluma: A pus o banana si un ou in pamant! Rezultatul te va face sa incerci si tu acest lucru

Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi si miere pe stomacul gol, timp de 7 zile

Efectele miraculoase ale plantei Aloe Vera asupra tenului vostru

Veti observa rezultatele pozitive după o perioadă scurtă de timp.

Acestea sunt pașii pe care trebuie să le urmați:

În primul rând, se spală bine o bucată de planta de Aloe Vera fără să fie decojită. Înmuiați planta frecând-o ușor cu degetul.

Se taie planta in doua dupa ce este suficient de moale. Nu tăiați o porțiune foarte mare, deoarece s-ar putea să aveți nevoie de cealaltă jumătate pentru data viitoare.

Utilizați un cuțit pentru a tăia marginile plantei. Prin tăierea lor, este mai ușor să cojiți frunza. Apoi, încercați să îndepărtați coaja cu mâinile. În cazul în care nu se decojește cu ușurință, folosiți cuțitul pentru a o tăia pe mijloc.

Așezați frunza într-un castron, iar cu ajutorul unei linguri, presați bine frunza  pentru a extrage sucul din ea. Presați cât mai bine pentru a obține cât mai mult suc.

Aplicați-o pe toata fata cu degetele sau pur și simplu masați frunza direct pe față. Lasați sucul de Aloe Vera să acționeze timp de 15-20 de minute.

În momentul în care masca se usuca, spălați fața cu apă rece. Nu utilizați săpunuri sau substanțe chimice, deoarece utilizarea acestui remediu nu va mai avea efect.

După spălare, uscați-va fața cu un prosop curat și gata. După câteva aplicări, veți observa că tenul vostru este mult mai curat.

 

Urmăriți și clipul de mai jos pentru a afla mai multe trucuri despre Aloe Vera

 

Comments

comments