Sanatate

Periajul limbii va poate SALVA VIATA! VEZI CUM

Periajul si răzuirea limbii sunt la fel de importante ca spălatul pe dinți. In partea superioară a limbii există cel mai bun refugiu al bacteriilor producătoare de miros neplăcut în gură, împreună cu substanțele nutritive care le hrănesc.

Curățarea limbii în mod regulat vă apără de eventuale infecții ale gâtului cum ar fi răcelile sau gripa, și alte inflamații nedorite.

CITESTE SI >>>

INCREDIBIL! Cum sa scapam definitiv de parul nedorit fara ceara sau lama de ras

DESCOPERIREA care revolutioneaza lumea medicala! Cum sa regeneram dintii din gura in 9 saptamani

Trucuri pentru albirea dintilor acasa, fara sa apelezi la dentist

Periajul constant al limbii vă poate chiar salva viața

Bacteriile periculoase intră în organism, de multe ori, prin gură. De aceea este foarte important, nu doar să ne spălăm pe dinți, ci să periem li limba pentru a fi siguri că evităm eventualele bacterii care odată intrate în sistemul respirator, pot provoca afecțiuni nedorite.

Luați o periuță de dinți, adaugți un praf de bicarbonat de sodiu pe pasta de dinți. În primul rând, periați partea frontală a limbii, și apoi mergeți treptat spre mijlocul limbii și partea din spate (cu atat mai adanc periați, cu atât mai eficienți veți fi).

Apoi, clătiți gura cu apă de mai multe ori. Asigurați-vă că dezinfectați periuta de dinți după, pentru a elimina toate bacteriile care le-a curățat.

Această procedură va crește sensibilitatea gustului și vă va proteja de numeroase boli, inclusiv infecții ale gâtului, boli pulmonare, si veti avea o respirașie proaspată.

Comments

comments