INTERNATIONAL

McDonnald`s dezvaluie IN SFARSIT ce pune in sandwich-urile sale! Videoclipul este SOCANT

După ani de speculații și de teorii neconfirmate, marele gigant Mc Donald`s a dezvăluit, în sfârșit ce folosește cu adevarăt în burgerii săi, atât de îndrăgiți și consumați la nivel mondial.

Probabil că ați auzit zvonurile potrivit cărora, cel mai cunoscut lanț de fast-food-uri din lume folosește un soi de aditiv rezultat din resturile animaliere, care nu este de fapt indicat pentru consumul uman. Acest aditiv, obținut din resturile animaliere necomestibile acționează ca un stabilizator împotriva grasimii și face ca burgerul să reziste mai mult. Aceste resturi care contribuie la crearea aditivului în cauză nu ar fi indicate consumului uman, ci mai degrabă pentru consumul animalelor, ăntrucât pot conține diverse bacterii periculoase pentru om, cum ar fi bacteria E. Coli.

CITESTE SI >>>

Religia care a vazut altfel trecerea in nefiinta! Ce faceau acesti oameni cu cadavrele

STIINTA LA EXTREM! Doi cercetatori au descoperit cum sa INVIE MORTII

S-a intors din excursie cu un „suvenir” surpriza! Isi facuse cuib scalpul ei

Într-o campanie lansată de McDonalds numită „Mâncarea noastră. Întrebările Voatre”, gigantul american a declarat clar și răspicat c nu folosește un astfel de aditiv, însă cu toate acestea, în compoziția burgerilor ar exista ingrediente îndoielnice.

Astfel potrivit publicației online MyHealthyBook.com, McDonald’s folosește la fabricarea burgerilor azodicarbonamid, un compus chimic care se găsește și în fabricarea preșurilor pentru baie, de exemplu! În mod surprinzător, compania susține că acest compus chimic este inofensiv pentru consumul uman.

” Utilizăm doze variate de azodicarbonamid în produsele noastre, inclusiv cele non-alimentare. Deși unii spun că această substanță este nesănătoasă pentru organism, iar produsele noatre ar conține plastic sau cauciuc, nu este cazul în ceea ce privește produsele noatre. Iar în favoarea acestui argument, vă invităm să vă gândiți la sare, nu ca la un produs pe care îl consumați zilnic, ci ca la un produs care poate fi utilizat deopotrivă și la deszăpezirea străzilor! La fel și azodicarbonamid-ul, poate fi folosit în mai multe moduri”, este răspunsul șocant al companiei.

Un alt aditiv folosit constant de McDonnald`s în produsele sale este aditivul alimentar dimethylpolysiloxan, despre care afirmă public că îl folosesc, un aditiv care se folosește în special în meniurile pe bază de carne de vită, cu toate că aceeași companie sfirma anterior că sandwich-urile sale sunt fabricate din carne de vită în proporție de 100%!

Videoclipul de mai jos este o parte dintr-un reportaj efectuat de televiziunea americană ABC

 

Comments

comments