INTERNATIONAL

Au cumparat o canapea de pe net! La cateva zile distanta ceva SOCANT s-a intamplat:”Era sa murim!”

O familie din SUA a cumparat o canapea la mana a doua d epe internet, pe care a platit 225 de dolari. La scurt timp de la aducerea canapelei in casa, ceva foarte bizar s-a intamplat, luandu-i pe toti prin surprindere.

Katie Johns povesteste ca toata familia era entuziasmata de noua achizitie, mai ales ca pretul pe care l-au platit pentru canapea era foarte mic. Dupa cateva zile insa, au observat pe corpurile lor mici pete rosii. pentru ca petele se inmulteau de la o ora la alta, Katie si-a luat copiii si i-a dus de urgenta la spital.

Dupa mai multe investigatii, medicii au ajuns la concluzia ca petele rosii de pe trupurile familiei Johns erau de fapt muscaturi ale unor gandaci foarte agresivi care de obicei traiesc in paturile vechi. Li s-a recomandat sa arunce din casa tot ce au vechi si sa cheme un specialist pentru a curata casa cu o substanta speciala.

Speriata de gandacii care se impanzeau in toata casa, Katie a chemat un exterminator care a descoperit ca invazia de gandaci venea tocmai din canapeaua cumparata de pe internet.

Pentru curatarea completa a casei de gandaci, familia a platit 3.000 de dolari.

Katie si-a facut publica povestea ei pe internet pentru ca toata lumea sa cunoasca pericolele la care se expun cand cumpara lucruri vechi de pe internet.

Comments

comments