INTERNATIONAL

Povestea care MI-A DAT FIORI RECI! O femeie a ramas insarcinata in timp ce se afla in coma

Nu se stie cu exactitate daca este adevarata sau doar una inventata de un grup obscur de jurnalisti, dar povestea de mai jos mi-a dat fiori reci pe sira spinarii!

 

Presa locală din Argentina relatează despre un caz cutremurător, în care o femeie aflată în comă de mai bine de un an ar fi rămas însărcinată.

 

Potrivit Vice.com, nimeni nu știe încă de ce și în ce condiții s-a întâmplat acest lucru, având în vedere faptul că femeia era în comă, dar se presupune ca ar fi vorba despre un abuz sexual.

 

ecografie femeie insarcinata

Cert este că cercul de suspecți este mare, întrucât femeia ar fi intrat în contact cu mai mulți medici de-a lungul anului, fiind transferată de la un spital la altul.

Familia nu a depus plângere la poliție, așa că autoritățile nu vor investiga cazul care pune serioase semne de întrebare referitoare la siguranța pacienților din spitale.

Contrariati de subiect cei de la Vice.com au intrebat specialistii daca este posibil sa nasti, daca te afli in coma. Acestia au spus nu numai ca poti, dar au fost mai multe cazuri de-a lungul timpului. Unul dintre ele s-a petrecut in 2011, cand o femeie insarcinata a nascut, dupa ce intrase in coma in urma unui accident de masina.

Cum credeti ca ar trebui pedepsit individul care a profitat de starea critica in care se afla femeia respectiva?

 

 

 

Comments

comments