PARENTING

ALARMA de la pediatri! Ce se intampla, de fapt, daca IGNORI plnasul bebelusilor. Parintii fac O MARE GRESEALA, fara sa stie

Oboseala, stresul sau responsabilitățile de adult determină uneori unii părinți să mai ignore, din când în când, plânsul bebelușilor, astfel că uneori- fie din lipsă de timp, fie din comoditate, ajung să nu acorde prea multă importanță acestuia.

Medicii specialiști, atrag însă atenția că acest lucru nu este unul tocmai inofensiv pentru copiii mici, chiar dacă de multe ori se spune că nu ar trebui să reacționezi de fiecare dată când copilul plânge, pentru că acest lucru ar putea fi și o formă de manipulare.

CITESTE SI >>>

Ce dezvaluie, de fapt, plansul unui bebelus? S-au descoperit lucruri NESTIUTE PANA ACUM

Ce se întâmplă cu copiii, când părinții se ceartă! Detaliile despre care nu știați nimic până acum si care ne lasă fără niciun fel de comentariu

De ce plang copiii mai mult in alte tari? Explicatia este FABULOASA! Nimeni nu stia asta pana acum

Cu toate acestea, medicii susțin că efectul de ignorarea plânsului bebelușilor este devastator asupra sănătății și stării psihice a micuțului.

Copiii al căror plâns este ignorat de părinți când sunt mici se confruntă mai târziu în viață cu tulburări de memorie, incapacitate de a-și controla emoțiile și stres puternic.

Ignorarea plânsului copiilor cauzează în aceștia creșterea până la niveluri anormal de mari a hormonului stresului și slăbirea sistemului imunitar, lăsându-i neprotejați în fața unor numeroase boli.

Comments

comments