PARENTING

Disciplina sau ABUZ? Pana unde putem merge cu EDUCATIA si care sunt greselile FATALE pe care le comitem ca parinti

Pe vremuri educarea copiilor, in speta a noastra-proaspeti ajunsi parinti- se facea, de multe ori in mod dureros. Nu stiu cat de mult aceasta educatie de fier a lasat sechele asupra constiintei noastre de adulti.

Cert este ca parintii din ziua de azi, care au lasat in urma o generatie rigida, ascunsa parca dupa blocurile gri ale comunismului, vor sa le ofere copiilor lor ceea ce nu au vazut la proprii parinti. Si nu fac rau…

Bataia ca mijloc de educare fortata a copilului la varste fragede inca mai exista in randul parintilor care, cu mandrie in glas, sustin ca adopta noul trend in materie de PARENTING!

In public sunt parinti model, insa acasa se dezlantuie si isi pedepsesc copiii prin violenta fizica sau verbala, crezand ca inchisi intre patru pereti nu vor putea fi observati.

CITESTE SI >>>

ATENTIE PARINTI! Un copil RASFATAT poate deveni un ADULT INADAPTAT! Cum sa ne comportam cu cei mici

Vrei un copil respectuos? Respecta-l si tu! Iata aici REGULILE DE AUR ale unei comunicari eficiente cu copilul tau

Cea mai comuna greseala a parintilor, poate afecta GRAV dezvoltarea copiilor! Toti parintii o comit fara sa stie

Poate ca nu se va intampla asta (oricum nu conteaza cum arati in public),  dar copilul tau va sti. Isi va aminti fiecare palma luata sau, si mai rau, daca va uita, undeva in inconstientul sau acea palma va sadi frica…teama de a se exprima, de a se exterioriza in public and so on!

Clipul de mai jos mi-a trezit parca in memorie o amintire trista a vremurilor pe care eu, dar si alti parinti la fel ca mine le-au trait si care nu as vrea sa se mai intoarca!

Comments

comments