PARENTING

Nou-nascutul isi saluta tatal pentru prima oara, insa modul in care o face este MEMORABIL

Primele clipe de viaţă ale unui nou-născut sunt foarte emoţionante atât pentru bebeluşul care ia contact pentru prima oară cu acest nou mediu, cât şi pentru părinţii care l-au aşteptat cu multă dragoste şi entuziasm.

Nerăbdător să îşi cunoască fiica, Tomas Agarts cere permisiunea personalului medical de a intra în sala de naşteri pentru a fi alături de soţia sa şi pentru a-şi vedea copilul mult dorit. Imaginându-şi acest moment în fel şi chip până acum, el rămâne uimit de reacţia haioasă pe care micuţa sa o are atunci când se întâlnesc!

CITESTE SI >>>

Motivul emotionant pentru care mama si-a imbracat bebelusul NASCUT PREMATUR intr-o MANUSA DE SPALAT VASELE

Un celebru medic pediatru ne invata cum sa linistim un copil care PLANGE in doar cateva secunde

O femeie insarcinata a amanat chimioterapia pentru a putea sa nasca! Ce s-a intamplat dupa, te va face sa plangi

Cu o voce caldă, tatăl îşi salută micuţa venită pe lume în urmă cu doar 15 minute, ce stătea liniştită pe pieptul mamei sale şi îi spune care este statutul său în familie. Gestul pe care fetiţa îl face imediat stârneşte râsul tatălui său, care realizează că va avea un copil tare dezgheţat. Cu o nonşalanţă ieşită din comun, copilaşul decide să ridice degetul mijlociu, gest care în lumea noastră, a adulţilor, poate fi considerat ofensator.

Dacă am merge mai departe într-un exerciţiu al imaginaţiei şi creativităţii şi ne-am putea închipui că gestul copilului ar fi unul asumat, am putea imediat să transformăm această reacţie într-o afirmaţie exclamativă precum aceasta: „Lăsaţi-mă cu toţii în pace că stau foarte bine aici lângă mămica mea!”.

Dar judecând la rece, ne dăm seama că această nou-născută nu are niciun gând ascuns şi nu realizează deocamdată nimic din ceea ce face sau i se întâmplă. Salutul său inedit este însă foarte hazliu şi neaşteptat.

Sursa: Livebiz.ro

Comments

comments