A atarnat aceasta punga in coltul pervazului! Motivul este GENIAL si iti va face VIATA MAI USOARA

Toată lumea așteaptă vara, pentru că este anotimpul în care putem să ne deschidem larg ferestrele sau, și mai bine, să lenevim pe verande, terase sau în parcuri, bucurându-ne de soare și căldură.

Căldura care ne dezmiardă simțurile atrage, din păcate, și câțiva dăunători, meniți să ne strice cheful de  a mai sta în aer liber. Unul dintre acești dăunători este musca.

CITESTE SI >>>

Cum scapi de tantari cu remedii naturiste

De ce tantarii ii inteapa doar pe unii oameni si pe altii nu

Iata de ce ar trebui sa aveti MEREU un ac in geanta! VA POATE SALVA VIATA!!!

Când se încălzește afară, prima insectă dezgustătoare care își face apariția este musca. Și pe lângă faptul că este omniprezentă în gospodării, ea poate să transmită bacterii periculoase. Aceste bacterii se prind de perii fini de pe picioarele muștelor, astfel că ele sunt apoi transmise pe toate suprafețele pe care muștele se așează.

Avem însă un truc genial care vă va ajuta să scăpați de muste.

Aveți nevoie de 3 lucruri pe care deja le aveți în casă: o pungă de plastic, câteva monede și apă.

Puneți apă într-o pungă și așezați pe fundul ei 4-5 monede strălucitoare. Așezați punga plină cu apă deasupra unei ferestre deschise. Acest truc genial va ține muștele la distanță! De ce, ați întreba?

Ei bine, muștele au o vedere diferită de a noastră. Monedele din apă crează o iluzie optică asupra ochilor muștelor, folosindu-se de razele soarelui, creându-le acestora impresia că în acel loc sunt mai multe pungi de plastic și monede decât sunt de fapt.

Cum muștele sunt înspăimântate de apă, vor avea grijă să ocoleasca acea fereastră. Astfel, veți ține muștele în afara casei voastre fără să folosiți alte capcane.

Daca trucul vi s-a parul folositor, DISTRIBUITI articolul sa vada si altii.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “A atarnat aceasta punga in coltul pervazului! Motivul este GENIAL si iti va face VIATA MAI USOARA

Comments are closed.