PARENTING

Bebelusul se dezvolta normal, pana intr-o zi cand tatal s-a uitat mai atent la o poza! Ce a descoperit i-a luat pe toti prin surprindere

Un cuplu a adus pe lume un copil minunat, si ca orice proaspeti parinti, acestia au facut tot posibilul ca primele luni de dupa nasterea bebelusului sa fie perfecte pentru el.

Totul parea ca decurge bine, pana intr-o zi, cand un semn suspect l-a alertat pe tatal copilului si l-a facut sa cerceteze problema.

CITESTE SI >>>

EMOTIONANT! Mama isi vede fiica pentru prima data, dupa 7 ani de stat in coma

MIRACOL! Bebelus nascut cu INIMA IN AFARA CORPULUI supravietuieste

Si-a gasit sotia in patut cu fetita, cand a venit de la serviciu! Atunci a descoperit adevarul SOCANT! Ce se intamplase de fapt

Intr-una din poze, bebelusul de doi ani avea ”reflexie” albă într-unul dintre ochi, iar celălalt părea roșu, potrivit Realitatea.net.

”M-am uitat apoi și la fotografii mai vechi cu copiluil meu și am observat că semnele din ochi au apărut doar în urmă cu câteva luni”, a povestit bărbatul.

Parintii s-au grabit cu copilul la spital, unde au descoperit adevarul socant! Bebelusul dezvoltase o tumora canceroasa în spatele unui ochi. Din fericire boala a fost identificata la timp, astfel ca in urma unui tratament tumora s-a diminuat.

Cu toate acestea, daca ea nu va disparea complet, copilul ar trebui operat si are toate sansele sa-si piarda un ochi. 

Bebelusul supravietuieste si astazi, datorita atentiei vigilente a tatalui, care a facut cercetari pe internet dupa ce a a vazut poza ciudata.

 

Comments

comments